De Watducks en de Dragons strijden om de leidersplaats

Hockey | De Belgian Men's Hockey League begint deze donderdag aan de 11de speeldag. Het is vooral uitkijken naar de topper tussen de Dragons en de Waterloo Ducks, de nummers één en twee van het klassement.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze donderdag zullen de Dragons en de Waterloo Ducks de wapens zeker niet aan de kant leggen op Wapenstilstand. Beide teams gaan immers de strijd aan met als uitdaging de eerste plaats in de rangschikking.

Wie zet zijn goede reeks voort?

Afgelopen weekend wisten de Dragons met 1-2 te winnen bij Daring. De titelverdediger boekte zo zijn derde opeenvolgende overwinning. De Ducks zetten de afgelopen weken een knappe remonte in. Ze wonnen met 3-0 tegen Beerschot en dat was al hun vierde zege op rij. Daardoor wisten ze van de voorlaatste naar de tweede plaats te klimmen. In september speelden beide teams nog 0-0 tegen elkaar.

In het algemeen klassement staan de Waterloo Ducks 2 punten achter op de leider. Een zege zou er dus toe kunnen leiden dat de mannen van Jean Willems na enkele moeizame weken aan de leiding kunnen komen te staan. De Dragons, die vorig jaar sterker waren in de finale, zullen er echter alles aan doen om hun eerste plaats te behouden. De Antwerpse club weet dat de druk bij de tegenstander ligt, want zij hebben nog één wedstrijd minder gespeeld.

Volg de Men's Hockey League op de voet dankzij Proximus. Aanstaande donderdag 11 november kan je vanaf 12u25 genieten van de wedstrijd tussen de Watducks en de Dragons op de zender Pickx+ Sports 2, beschikbaar in de optie Pickx Sports van Proximus

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top