'Angèle': een documentaire over het Brusselse talent

Muziek |

Ariana Grande, Taylor Swift en Lady Gaga gingen haar al voor, maar nu krijgt ook ‘onze’ Angèle haar eigen documentaire op Netflix. De Brusselse zangeres gunt ons vanaf 26 november een exclusieve kijk in haar leven op en naast het podium.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met haar 25 jaar is ze nog jong, maar toch is Angèle al een sleutelfiguur in de Belgische muziekwereld. Na haar eerste album, ‘Brol’, waarvan meer dan 500.000 exemplaren werden verkocht, komt op 10 december een tweede, langverwacht album uit: ‘Nonante-cinq’. Daar hebben we de eerste single ‘Bruxelles, je t'aime’ al van kunnen ontdekken. En om het plaatje compleet te maken, komt er op 26 november ook nog eens een Netflixdocumentaire uit over de Belgische artieste.

Spontaan, authentiek en origineel

Het streamingplatform kondigt het project aan als een spontane, authentieke en originele documentaire. In ‘Angèle’ maak je kennis met de zangeres en de manier waarop zij met haar muziek en roem omgaat. In de aankondiging staat dan ook te lezen dat Angèle terugkeert naar "de fragiele balans die ze heeft gevonden tussen de vreugden en eenzaamheid die bij roem horen".

Aan het roer van het project staan twee regisseurs, Sébastien Rensonnet en Brice VDH. Die laatste werkte al eerder samen met de zangeres, namelijk aan haar videoclip voor ‘Tout oublier’. Deze docu wordt de eerste keer dat Angèle openlijk over haar persoonlijk leven praat. Van een primeur gesproken.

Ontdek ‘Angèle’ vanaf 26 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top