Kwartfinalisten zingen samen met bekende artiesten in K2 zoekt K3

In de kwartfinale van K2 zoekt K3 kwamen verschillende bekende artiesten over de vloer. De acht overgebleven kandidaten zongen duetten met artiesten als Metejoor, Milow en Jaap Reesema en kregen zelfs internationaal bezoek van de Britse zanger James Blunt. Tussen de optredens door kwamen Hanne en Marthe meer te weten over de kandidaten door gesprekken met hun vrienden en familie te voeren.

Kwartfinalisten zingen samen met bekende artiesten in k2 zoekt K3

De acht kwartfinalisten hebben de show geopend met een groepsperformance van het nummer ‘Land Van De Regenboog”. De kandidaten streden gisteren voor een plekje in een van de vijf Golden Seats. Dat deden ze zowel met een trio-optreden als met een individuele song

Kato, Luca, Remi en Manou

Kato en Luca beten zaterdag de spits af en zongen samen met Milow het nummer ‘Whatever It Takes’. Over haar solo ‘Ushuaia’ kreeg Kato gemengde kritieken van de jury. Uiteindelijk viel de kandidate af. Luca zong het nummer ‘Dieper Dan de Zee’ en behaalde daarmee de vierde Golden Seat.

Remi en Manou vormden dan weer een trio met Metejoor. Samen brachten ze de hit ‘1 Op Een miljoen’. Vooral Manou kon daarbij de jury overtuigen met haar prestatie. Ook met haar versie van ‘Meiden Van De Brandweer’ zette ze de jury in vuur en vlam. Toch behaalde Manou uiteindelijk te weinig sterren om door te gaan naar de volgende ronde. 

Remi daarentegen kon de jury niet overtuigen met ‘Liefde Geeft Je Vleugels’. “Het was gewoon niet goed. Ik denk dat de wedstrijd voor jou vanavond afgelopen is”, voorspelde Gordon na het optreden. Remi kreeg dan ook oorspronkelijk niet voldoende sterren om door te gaan naar de halve finale. Gelukkig kreeg hij toch nog het Golden Ticket van Hanne en Marthe.

Julia, Celester, Diede en Amy

Internationale gast James Blunt kreeg bijstand van kandidaten Julia en Celester voor de klassieker ‘You’re Beautiful’. Celester en Julia scoorden vooral met hun individuele optredens van ‘Kusjesdag’ en ‘Bij De Politie’ punten bij de jury. Gordon noemde Celester zelfs de gedoodverfde vervanger van Klaasje. 

Laatste in rij waren Jaap Reesema met Diede en Amy die een beklijvende versie van het nummer ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ zongen. De jury was razend enthousiast over de soloperformance van Diede. De Nederlandse kreeg zelfs zowel van Gordon als van Ingeborg 100 sterren. Ze behaalde dan ook de topscore van de avond met 832 sterren. Zo kon Diede de eerste Golden Seat bemachtigen. Favoriet Amy kon na haar eerste plaats vorige week, deze keer de jury niet helemaal overtuigen. “Het was een van die mindere dagen”, zei Gert. Amy behaalde zo de vijfde plaats op de Golden Seats. Volgende week slaat K2 zoekt K3 een weekje over vanwege de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Estland. Op zaterdag 20 november is K2 zoekt K3 verder met de halve finale waarin de kandidaten voor het eerst samen met Hanne en Marthe zullen zingen.

Bekijk ‘K2 zoekt K3’ dan op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Muziek

Bekijk alles
Top