Hij komt naar Pickx, die lieve goede Sint!

Goed nieuws, want er zijn géén stoute kinderen dit jaar. Om dat te vieren, heeft Sinterklaas aan Studio 100 en Proximus Pickx laten weten dat hij al wat vroeger te zien zal zijn. Hij komt speciaal vanaf maandag 22 november dagelijks een bezoekje brengen in de Proximus Pickx app!

Helaas speculaas lukte het de lieve goede Sint vorig jaar niet om samen met zijn roetpieten het Antwerpse Sportpaleis op stelten te zetten. Om dat goed te maken, zakt hij over enkele weken, op 4 én 5 december, af naar de Koekenstad voor de Grote Sinterklaasshow. En het belooft naar goede gewoonte weer een spetterende show te worden. Met Samson & Marie, Mega Mindy, Kabouter Plop, Nachtwacht, Piet Piraat, Bumba en Maya kan het haast niet anders. En … niet te vergeten: K3! Het gloednieuwe K3’tje wacht dus een belangrijke opdracht: de Sint verwelkomen, samen met duizenden brave kindjes en ouders.

'De Grote Sinterklaasshow' mét doventolk

Omdat alle kinderen zo braaf zijn geweest, willen we de Pickx-klanten opnieuw in de watten leggen dit jaar. Daarom brengen Studio 100 en Proximus Pickx de Grote Sinterklaasshow op zondag 5 december om 10u30 naar de huiskamers van hun klanten. Voor de kindjes die doof of slechthorend zijn, is er een extra show mét doventolk om 12u00.

Geen abonnee van Pickx+? Geen zorgen, want op Pickx.be én in de Pickx app wordt vanaf ’s middags 12u de show ook gestreamd voor elk kapoentje via het Proximus-account van de ouders. Heb je de uitzending gemist? Geen paniek, want beide shows blijven nog een hele week beschikbaar in de Pickx-app!

Sinterklaasprogramma's exclusief in de Pickx-app

Om de komst van de goedheiligman grondig voor te bereiden, vult Proximus al vanaf 22 november de Pickx-app met de leukste sinterklaasprogramma’s. Een greep uit het aanbod:

Sinterklaaskapoentjes
Maak je samen met Joyce, Marie en James klaar voor de komst van Sinterklaas. Het trio krijgt de hulp van Piet, die druk bezig is met de pakjesplanning. Joyce knutselt de leukste creaties, Marie leeft zich uit in de keuken … en James filosofeert over de Sint en zijn ijverige Pieten. Samen zeggen ze je gedag met een leuke Sintmedley! 

Sinterklaaskapoentjes, van 22 november t.e.m. 4 december. Elke weekdag een nieuwe aflevering in de Proximus Pickx-app.

Sintkaraoke
De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas. De zak van Sinterklaas, oh jongens, jongens ’t is zo’n baas! Omdat iederéén de grootste Sintklassiekers kent en graag zelf keihard meebrult, nodigen we je uit voor de geweldige Sintkaraoke. Smeer alvast je stembanden!

Sintkaraoke, op maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 november in de Proximus Pickx-app.

De Grote Sinterklaasshow (@ Home)
De ongeduldige kleine én grote kinderen kunnen de Grote Sinterklaasshows van de voorbije jaren weer bewonderen. De Sint keert terug naar het jaar 2015, 2018 en die van … vorig jaar. Ja, die van 2020 mag je gerust een specialleke noemen. Het coronavirus was een grote spelbreker, maar het hield Sinterklaas niet tegen om coronaproof te feesten. Chillen met die billen en shaken met de benen maar!

De Grote Sinterklaasshows van de voorafgaande jaren op zaterdag 27 en zondag 28 november, én zaterdag 4 december in de Proximus Pickx-app.

Het enige wat je als Proximus tv-klant moet doen om van deze exclusieve programma's te genieten, is de QR-code (hierboven) inscannen. Zo vlieg je in volle galop naar de Pickx-app!

Kijk op zondag 5 december met het hele gezin naar de Grote Sinterklaasshow 2021 op Pickx+ dankzij de tv-optie Pickx Mix. Nog geen Pickx Mix-klant? Probeer het dan nu één maand gratis!

Nog niet uitgekeken?
Je vind ook een speciale collectie Sinterklaasfilms terug in de Proximus VOD-collectie! 

Ken je jouw wachtwoord of log-in niet meer uit het hoofd?
Om geen roet in al dat lekkers te gooien, kan je hier alle info vinden omtrent je toeganggevens! 

Nieuws

Bekijk alles
Top