Win 4 duotickets voor de exclusieve avant-première van de nieuwste Streamz Original De Kraak

Films |

Goed nieuws! De veelbelovende serie De Kraak komt eindelijk naar Streamz. Een korte samenvatting? De verlegen maar geniale nerd Jeremy wint een hackerswedstrijd. Niet veel later krijgt hij de vraag van een criminele bende om een internationale bank te hacken. Gaat hij op het voorstel in?

Door Pickx

Deel dit nieuws

De professionele oplichter Alidor Van Praet bromde twee jaar in de cel. Hij moet nu zo snel mogelijk een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Misschien is de 20-jarige Jeremy Peeters de sleutel naar zijn succes?


Alidor en zijn kompanen proberen Jeremy te overhalen om een een bank in Frankfurt digitaal te kraken. Er liggen miljoenen euro’s voor het rapen. En misschien kan Jeremy op deze manier wel wraak nemen op het financiële systeem dat zijn vader tot zelfmoord dreef.

Straffe karakters

De Kraak is een ontzettend spannende Vlaamse reeks met enkele straffe karakters. De serie kwam eerder in Duitsland al uit onder de naam The Bank Hacker. De hoofdrol is weggelegd voor Tijmen Govaerts – bekend van Girl, Coppers, Professor T. en Over Water – maar ook klinkende namen als Ella-June Henrard, Gene Bervoets, Koen De Graeve, Hilde De Baerdemaeker, An Miller en Joren Seldeslachts pronken op de affiche. De opnames gingen onder andere door in Antwerpen, Frankfurt, Tel Aviv en Hongkong.

Win tickets!

De serie komt weldra naar Streamz én er is een avant-première voor de happy few in De Nationale Bank op 25 november. Het allerbeste nieuws? We mogen vier duotickets weggeven.

Wil jij kans maken? Beantwoord dan als de bliksem deze vraag. Heel erg moeilijk is ie niet!


Nog een tip: je mag élke dag deelnemen. Zo vergroot je je kansen!

Houd 25 november alvast vrij in je agenda!

 

Streamz is sinds kort beschikbaar bij Proximus. Om dit te vieren, geven wij Proximus-klanten één maand gratis toegang tot het streamingplatform met de promocode PROXIMUS1M. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Meer weten over de tv-opties van Proximus Pickx? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top