FIFA: STVV onthult nieuwe speler Ardixa

Door Proximus

Deel dit nieuws

ePro League voetbalclub Sint-Truiden VV heeft zijn nieuwe aanwinst voor de start van het nationale kampioenschap bekendgemaakt. Jason “Ardixa” De Villers zal volgend seizoen het geel-blauwe truitje dragen.

De Proximus ePro League, ons nationaal FIFA-kampioenschap, staat op het punt terug te keren! Na de overwinning van de rookie E-Onel (OH Leuven) afgelopen mei, is de competitie terug voor een nieuw seizoen.

En de scène zal er ook dit seizoen helemaal anders uitzien, zoals tijdens elke mercato. Ter herinnering: elke speler vertegenwoordigt de kleuren van één van de clubs in de Jupiler Pro League, ons nationale eerste klasse voetbal.

Sint-Truiden kondigde woensdagavond de komst van een nieuwe speler aan. Een bekende figuur in het Belgische e-football zal volgend seizoen het geel-blauwe truitje aantrekken: Jason “Ardixa” De Villers.

Adrixa speelde ook al voor Charleroi, en maakte deel uit van het eerste eDevils-team. Met de ULB-tag won hij ook verschillende nationale wedstrijden, zoals de Riv4L College League.

Deze aanwerving bevestigt dat de club de samenwerking stopzet met ZayroR, die vorig seizoen het shirt droeg.

© STVV

Ardixa was zeer enthousiast over zijn terugkeer in de competitie: “Na twee jaar afwezigheid had ik de competitie gemist. Ik ben vooral opgelucht: ondanks mijn goede resultaten kon ik geen team vinden, en nu ben ik daar wel in geslaagd. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen in mij.”

Het is nu afwachten of de Brusselaar zijn goede resultaten zal kunnen voortzetten in de Proximus ePro League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top