Deze programma’s kan je bekijken met je kinderen op de laatste dag van de herfstvakantie

Na een weekje vakantie is het morgen weer school voor onze kinderen. Terwijl ze deze week misschien een sportkamp deden, op stap gingen met de jeugdbeweging of samen met jou op gezinsuitstap gingen, kan je deze laatste dag van de herfstvakantie gebruiken om even voor de televisie te kruipen. Deze programma’s kan je vandaag met je kinderen bekijken!

Gebroeders Schimm

Ken jij de Gebroeders Schimm al? Deze twee professionele spokenjagers jagen op klopgeesten, vervelende demonen en de paranormale pest. Waar monsters op de loer liggen, komen de broers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt. 'De Gebroeders Schimm' is een geestige griezelfilm voor de hele familie en en zal vanaf 3 november te zien zijn in de bioscoop.

Kapot Gaan

Ook wie geen televisie heeft, kan zondag genieten van leuke kinderanimatie. Ketnet heeft namelijk voor het tweede jaar op rij de online videoreeks ‘Kapot Gaan’ geproduceerd. Daarin nemen Gloria Monserez, Jean-Romy Manzila (De Hoppers) en een nog mysterieuze nieuwkomer het tegen elkaar op in de zotste uitdagingen. Wie gaat er het hardst kapot? Dat ontdek je op Ketnet.be, de Ketnet app of via VRT NU.

De Smurfen

Geef toe, ook wie niet meer erg jong is, houdt ervan om af en toe eens met de kinderen mee te kijken naar ‘De Smurfen’. Dit najaar lanceert Ketnet een nagelnieuwe reeks over de blauwe mannetjes. De Smurfen mogen zich opmaken voor gloednieuwe avonturen. Het wordt bovendien de eerste animatiereeks voor televisie waarin de Smurfen in een 3D-versie te zien zullen zijn, net zoals in de meest recente film. Het concept van de reeks blijft evenwel hetzelfde. De blauwe mannetjes leven in hun paddenstoelen en beleven dagelijks nieuwe avonturen doordat ze belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.

Bekijk ‘De Smurfen’ zondag 7 november vanaf 7u30 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

In deze video kan je bekijken hoe de nieuwe figuren er in 3D uit gaan zien!

De Planckies

In 'De Planckies' volgt Ketnet de avonturen van de kleinkinderen van de familie Planckaert.  Iluna,Devon,Mageno, Noa, Yukka en Elara nemen de kijkers mee in hun unieke leefwereld in hun Franse kasteel. Ze beleven tal van avonturen op het domein en duiken samen de natuur in. Weg van de bewoonde wereld laten ze hun fantasie de vrije loop, maar ze staan ook met twee voeten op de grond en helpen hun (groot)ouders met de verbouwingen. Bij deze inspirerende bende valt altijd wat te beleven. Een clubhuis bouwen, de wielercarrière van de jongens, het koken voor de hele familie en het spotten van wilde dieren op hun domein, ze verleggen elke keer opnieuw hun grenzen en verbluffen jong en oud met hun enthousiasme en inventiviteit. 

Herbekijk ‘De Planckies’ op Ketnet.be of VRT NU of volg het woensdag 10 november vanaf 18u op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Bigfoot Family

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden.

‘Bigfoot Family’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Smallfoot

We volgen een dorp vol yeti's dat afgesloten van de rest van de wereld leeft. Eén van de yeti's is er heilig van overtuigd dat mensen wel degelijk bestaan en beweert dat hij zo'n grappig wezen met kleine voeten gezien heeft. Hij wordt uitgelachen door de rest van het dorp en trekt er dan maar alleen op uit op zoek naar meer wezens met kleine voeten. Hoewel geen van de andere yeti's het mensenverhaal echt gelooft, houden ze toch allemaal gespannen de adem in.

‘Smallfoot’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Top