In rechtbankdocumenten die gelekt zijn bij film- en entertainmentwebsite The Wrap is te lezen dat Carole Baskin de streamingdienst Netflix aanklaagt. Ze speelt een van de centrale figuren in de docureeks Tiger King en vindt dat ze nooit toestemming gaf om beelden ook in het tweede seizoen te gebruiken.
Haar klacht werd maandag neergelegd bij een rechtbank in Florida. Daarin staat dat Netflix en producent Royal Goode Production contractbreuk plegen door beeldmateriaal van haar en haar man te gebruiken in Tiger King 2. Baskin vindt dat ze enkel akkoord ging met gebruik van die beelden in de originele reeks. Ze ging er van uit dat ze niet meer zou opduiken in het tweede seizoen. Nu de trailer van dat seizoen gelanceerd is, wordt duidelijk dat er opnieuw beelden van haar en haar echtgenoot in de reeks verschijnen.

De reeks Tiger King gaat onder andere over Joe Exotic, de eigenaar van een tijderpark. Hij zou een lange ruzie met Baskin gehad hebben en dat was ook in de eerste reeks duidelijk merkbaar. Exotic zit intussen in de gevangenis voor het beramen van een moordaanslag op Baskin en een aantal gevallen van dierenmishandeling.