‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is terug met een paar verrassende nieuwigheden

Films | Jens Dendoncker is terug met een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Daarbij krijgt hij bovendien een vaste sidekick, Jeroen Verdick. De twee kennen elkaar al jaren en zijn goed bevriend. Eerder verzorgde Verdick al het voorprogramma van Dendonckers show ‘Bang van Dendoncker’. Nu nemen ze samen heel wat mensen te grazen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jens groeide de afgelopen jaren uit tot één van de meest geliefde tv-gezichten van Vlaanderen en dat maakte het moeilijk om nietsvermoedende mensen nog incognito te kunnen beetnemen. Daarenboven ging het het afgelopen jaar niet zo goed met hem. Intussen pikt hij de draad weer op, maar hij doet het rustig aan. Dat Jeroen als sidekick optreedt, vormde een oplossing voor beide zaken. 

In 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', het bekroonde programma dat het genre ‘verborgen camera’ internationaal terug op de kaart zette, verdelen Jens en Jeroen de taken 50/50 om unieke berichten over te brengen aan bekende en onbekende Vlamingen. Van “Uw voeten stinken” tot “Ik zie u graag”, Hoe Zal Ik Het Zeggen? brengt de boodschap op een manier die de persoon in kwestie niet snel zal vergeten.

Dezelfde rubrieken

De afgelopen maanden werd in het grootste geheim gewerkt aan opnames met onbekende én bekende Vlamingen, onder andere voor de verschillende rubrieken in het programma. The Evil Twin is terug! Samen met scoutsleider Jeroen Verdick, gaan de tweelingzussen inmiddels op pad als scoutsmeisjes die op ruiltocht zijn, en ze weten verdacht veel over de persoon bij wie ze aanbellen. Zo willen ze hun ei ruilen voor iets dat de man in kwestie wel kan missen, bijvoorbeeld die dure koersfiets met volledige uitrusting waar hij nog maar 2 keer op gereden heeft. En dan is er ook Bomma Mariette. Zij slaat graag een praatje met een man die haar doet denken aan haar overleden echtgenoot. Hij heeft dezelfde ogen en dezelfde stem en, toevallig of niet, hij had óók al jaren beloofd om een tuinhuis te bouwen. Allemaal heel schattig, tot blijkt dat Mariette een ontsnapte delinquente is die haar man vermoordde omdat hij dat tuinhuis nooit heeft afgewerkt. 

De hooligans maken plaats voor de Single Ladies: ‘zatte wijven op vrijgezellentocht’ die een zorgvuldig geselecteerd persoon in de eerste plaats intimideren maar hem/haar uiteindelijk een grote emotionele en hartverwarmende dankjewel bezorgen vanwege een geheime boodschapper. Elke aflevering sluit af met een bekend persoon die een boodschap krijgt van een dichte vriend of familielid. Voor Staf Coppens werd er helemaal naar Zweden afgereisd. Hij speelt constant zijn sleutels kwijt en daar wil zijn broer Maarten iets aan doen. Maar eerst was het tijd om Nora Gharib eens goed te grazen te nemen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt. Beiden worden met hun slechte gewoonte geconfronteerd en wel op een manier die ze niet snel zullen vergeten…

Bekijk ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ vanaf maandag 8 november om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top