Trotseer het regenweer en ga voor deze films naar de bioscoop

Films |

Veel zonneschijn heeft deze herfstvakantie nog niet opgeleverd. Toch wil dat niet zeggen dat een uitstapje naar buiten compleet zinloos is. Er is immers een nieuwe lading films gearriveerd in de cinemazalen en deze prenten zijn het trotseren van het regenweer zeker waard.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Dear Evan Hanssen'

De Amerikaanse tiener Evan Hanssen (Ben Platt) heeft het gevoel nergens thuis te horen en kampt hierdoor met sociale angsten. Hij krijgt het advies van zijn psycholoog om brieven naar zichzelf te sturen met bemoedigende boodschappen en één daarvan belandt in de handen van een klasgenoot, die kort nadien uit het leven stapt. De ouders van het slachtoffer vinden de brief van Evan en denken dat deze naar hun zoon was gericht. Evan vertelt de waarheid niet en ziet een kans om eindelijk een thuis te vinden.

De Amerikaanse acteur Ben Platt vertolkt met verve de rol van Evan. Hij tilt met zijn unieke stem deze musical ook naar een hoger niveau. Heb je na het bekijken van ‘Dear Evan Hanssen’ zin om nog meer songs van Platt te ontdekken? Kijk dan zeker ook naar de Netflix-documentaire ‘Ben Platt Live from Radio City Music Hall’ om te blijven genieten van het prachtige stemgeluid van deze unieke zanger.

Ontdek
‘Ben Platt Live from Radio City Music Hall’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'Pig'

Topacteur Nicolas Cage speelt in dit Amerikaans drama een truffeljager die in de bossen van Oregon vertoeft met zijn varken. Hij heeft een innige band met het dier maar die wordt plots on hold gezet wanneer dieven het beest gewelddadig meenemen. De truffeljager besluit om zijn vermiste varken in de grote stad te gaan zoeken en wordt hierdoor met zijn niet al te fraaie verleden geconfronteerd.

'Eternals'

Uit de Marvel-film ‘Eternals’ blijkt dat er al meer dan 7000 jaar een groep van buitenaardse wezens op aarde leeft. Hun missie bestaat erin om de blauwe planeet te beschermen tegen de Deviants: gruwelijke oeroude buitenaardse monsters die enkel uit zijn op chaos en vernieling. Om de Deviants te verslaan moeten de Eternal-leden wel alles op alles zetten om samen te werken en dat blijkt een hele uitdaging te zijn.

Marvel heeft voor 'Eternals' een topcast weten strikken. Niemand minder superster Angelina Jolie draaft op in de film en dat aan de zijde van Richard Madden en Kit Harrington uit de Game of Thrones-serie.

'De Gebroeders Schimm'

Ken jij de Gebroeders Schimm al? Deze twee professionele spokenjagers jagen op klopgeesten, vervelende demonen en de paranormale pest. Dankzij de eigenzinnige Lilith (Eva Luna Van Hijfte) komen de twee broers een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor en samen zullen deze helden alles op alles te zetten om ook dit kwaad uit de wereld te helpen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top