Proximus Pickx ziet deze acts in de finale van 'Belgium's Got Talent'

Films |

Nadat de breakdancers van Mini Droids en hun dansleraar Samuel al doorgaan naar de finale van ‘Belgium's Got Talent’, kruipt Proximus Pickx voor één keer zelf achter de jurydesk van de talentenjacht. Samen met jou gaan we na welke acts volgens ons de meeste kans maken om de finale van ‘Belgium's Got Talent’ te bereiken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wilk

Rocker en guitarist Wilk schreef een nummer voor zijn moeder en wist daarmee iedereen in de studio bijna tot tranen toe te bewegen. Hij kreeg voor zijn nummer een staande ovatie en beroerde met zijn muziek ook de harten van alle juryleden. Bart Peeters loofde Wilks stem, gitaarkunsten en verhaal. Jurylid Davy Parmentier was overdonderd door Wilks boodschap en Ann Lemmens had zelfs een oogje op de man.

Zandmuze

Colette is een verhalenverteller zoals je nog nooit hebt gezien. Deze dame kan in enkele veegbewegingen de meest schitterende taferelen met zand op een tafel toveren en neemt zo iedereen mee naar haar betoverde, met zand gevulde wereld. Tijdens de audities vertelde ze een verhaal met zand over liefde en dat ontroerde de jury mateloos. Davy werd gekatapulteerd naar zijn kindertijd, Bart Peeters wees op de technische moeilijkheid van Colettes performance en Ruth Beekman prees de vluchtigheid van het medium. “Jij bent een groot kunstenaar”, opperde Beeckmans.

Zoe Bizoe

Wereldkampioene en burlesque-danseres Zoe Bizoe verraste jurylid Davy tijdens haar auditie door op een wel zeer komische manier voor hem uit (bijna) de kleren te gaan. Het was de eerste keer dat de man zo dicht op de huid zat van een burlesque-danseres en dat bleef even nazinderen. Volgens de jury waren de originaliteit, het zelfvertrouwen en de humor Bizoe's grootste troeven en bracht ze daarom het hele publiek in vervoering zonder vulgair te worden.

Denis Krouglov

De elfjarige Denis staat in de Belgische schaatswereld te boek als een zeer groot talent. Pirouterres, sprongen, volledige en halve draaien,.. Voor de jongeling lijkt niets te veel te zijn eenmaal hij op het ijs staat en hij aan een zeer hoog tempo voorbij scheert. Dat zagen ook de juryleden die Denis bombardeerden tot ‘The Greatest Showman’. Bart Peeters zag in de jonge Denis een superster en een potentieel Olympische kampioen. De jury moest dan ook niet lang nadenken om Denis vier keer een “ja” toe te zeggen.

Bekijk de derde studioshow van 'Belgium's Got Talent vrijdag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top