Zet je schrap voor de nieuwste Netflix-releases

Series |

Je denkt dat je bij Netflix al alles gezien hebt en je weet niet zeker wat je op dit moment moet kijken? Proximus Pickx heeft het antwoord voor je! Dit zijn enkele nieuwe films en series die Netflix in november voor je in petto heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Locke & Key - Seizoen 2

'Locke & Key', waarvan seizoen 1 in februari 2020 uitkwam, was een grote hit op Netflix. De serie is een bewerking van het gelijknamige stripverhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Zowel in de strips als op het scherm neemt dit fantasy-horrorverhaal je mee op een reis om sleutels met unieke magische krachten te ontdekken.

Het tweede seizoen zou moeten draaien om de nieuwe boosaardige plannen van Echo/Dodge om de sleutels terug te krijgen. Vooral omdat de drie Lockes, in hun poging om van de demon verlost te geraken, een ander schepsel met minder goede bedoelingen uit de duisternis hebben gehaald dat het op hen heeft gemunt. De schurkenclan wordt zo versterkt, terwijl de broers en zussen zich niet bewust zijn van het gevaar dat er voor hen dreigt. Dankzij een sleutel is Echo/Dodge er zelfs in geslaagd om de gedaante aan te nemen van Gabe, een tienervriend van Kinsey Locke. De trailer voor seizoen 2 hint ook naar de mogelijkheid dat men zelf magische sleutels kan maken.

 Ontdek ‘Locke & Key S2’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Maya and the Three

Na het succes van de serie 'Vivo', is Netflix terug met een miniserie van 9 afleveringen: Maya and the Tree. De series is gerealiseerd door Jorge R. Gutiérrez, bekend van ‘The Book of Life’. Het verhaal speelt zich af in een mythische pre-koloniale wereld van Meso-Amerika waar een krijgerprinses op zoek gaat naar drie legendarische strijders. Die moeten haar helpen om enkel onderwereldgoden te verslaan en om de mensheid van de ondergang te redden.

De serie heeft in de originele versie ook een topcast weten te verzamelen voor de stemmenvertolkingen: Zoe Saldaña, Gabriel Iglesias, Allen Maldonado, Stephanie Beatriz, Diego Luna, Gael García Bernal, Alfred Molina, Danny Trejo en Queen Latifah.

Ontdek de miniserie ‘Maya and the Three’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

The Harder They Fall

Deze grote nieuwe Netflix-productie vertelt het verhaal van een outlaw die wraak zoekt nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten. Maar eerst moet hij zijn voormalige bende outlaws weer verzamelen. En dat is me nogal een bende!

In deze western, met rapper Jay-Z als coproducent, spelen Idris Elba ('Luther', 'The Suicide Squad'), Zazie Beetz ('Atlanta', 'Joker'), Regina King ('Ray', 'If Beale Street Could Talk') en LaKeith Stanfield ('Knives Out', 'Judas and the Black Messiah') de hoofdrollen. De film, een van de weinige westerns waarvan alle hoofdrolspelers Afro-Amerikaans zijn, is geregisseerd door Jeymes Samuel, alias The Bullitts, een zanger die bekend is van zijn videoclips en samenwerkingen met Jay-Z. De film speelt zich af in het Wilde Westen, maar behandelt onderwerpen die vandaag de dag nog zeer actueel zijn, zoals racisme en seksisme. De toon is echter nooit moralistisch en er wordt vooral de draak gestoken met de karakteristieken van het westerngenre. 'The Harder They Fall' toont ons ook moderne, onconventionele personages, ook al zijn ze gebaseerd op echte cowboys, wetsdienaren en outlaws van het 19de-eeuwse Amerikaanse Westen.

Ontdek ‘The Harder They Fall’ vanaf 3 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Narcos: Mexico - Seizoen 3

Goed nieuws voor Narcos-fans!  Hier is een nieuw seizoen van de spin-off 'Narcos: Mexico'. Eind 2018 werd de actie van Colombia naar Mexico verplaatst om ons kennis te laten maken met het Guadalajara-kartel met zijn leider Felix Gallardo. Sindsdien is deze misdaadserie bezig aan zijn derde seizoen, en de makers hebben al aangekondigd dat dit het allerlaatste zal zijn!

Verwacht dus een spectaculair, zelfs bloedig einde van deze beklijvende machtsstrijd. Deze keer proberen journalisten de ware aard van het kartel bloot te leggen, terwijl de regering het recht wil laten gelden maar ook meegesleurd wordt in de corruptie.

Ontdek het derde en laatste seizoen van ‘Narcos: Mexico’ vanaf 5 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top