Beleef een spannende herfstvakantie dankzij deze kijktips

Films |

Het is herfstvakantie! Dat betekent boswandelingen maken, kastanjes oprapen en ‘s avonds gezellig voor de buis vertoeven. Het programmaboekje mag je daarbij dichtlaten want Proximus verzamelde voor jou alvast de beste kijktips.

Door Proximus

Deel dit nieuws

'15 Minutes' (2001)

New York is in de ban van twee Tsjechische gangsters die hun criminele feiten en moorden op videotape opnemen. Bij één van hun eerste slachtoffers hebben ze brand gesticht en daarom wordt brandweerinspecteur Jordy Warsaw (Edward Burns) op de zaak gezet. Hij ontdekt echter dat de slachtoffers vermoord werden en daarom komt politierechercheur Eddie Flemming (Robert De Niro) bijstand verlenen. Samen moeten ze de losgeslagen gangsters te pakken krijgen voordat ze meer schade aanrichten in de stad.

Bekijk ‘15 Minutes’ maandag om 23u15 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

'The Hunger Games: Catching Fire' (2013)

Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) hebben de vorige editie van The Hunger Games overleefd maar dat wil niet zeggen dat President Snow (Donald Sutherland) zijn strijd tegen hen al heeft opgegeven. De alleenheerser kondigt immers aan dat voor de 75e editie van The Hunger Games alle winnaars van vorige jaargangen opnieuw moeten deelnemen. Hierdoor dreigt Katniss opnieuw afscheid te moeten nemen van haar familie en vrienden.

Bekijk ‘The Hunger Games: Catching Fire’ dinsdag om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

'Sabena' (2021)

Vijf afleveringen lang blikt de VRT terug op de geschiedenis van de Belgische luchtvaartmaatschappij Sabena. Daarin zien we aan de hand van archiefbeelden hoe de opkomst, de bloeiperiode en het verval van Sabena tot stand kwam. De documentairemakers zetten bovendien voormalige piloten en personeelsleden van het bedrijf voor de lens om hun werkervaringen over Sabena te delen.

Bekijk ’Sabena’ woensdag om 21u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' (2006)

Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) worden gearresteerd op het bevel van Lord Cutler Beckett (Tom Hollander) van de Britse Oost-Indische Compagnie omdat ze kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) hebben helpen ontsnappen. Als het koppel echter het magische kompas van Sparrow weet te bezorgen, wil de Lord hen gratie verlenen. Turner en Swann moeten dus op zoek naar Sparrow en die wordt ondertussen achterna gezeten door Davy Jones (Bill Nighy), de kapitein van de Flying Dutchman.

Bekijk ‘Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest’ donderdag om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Wife (2018)

Joe Castleman (Jonathan Price) is een schrijver die de Nobelprijs Literatuur heeft gewonnen. Hij wil deze eer delen met zijn empathische en zorgende vrouw Joan (Glenn Close). Zij is blij voor haar man, maar voelt tegelijkertijd ook woede om het feit dat ze meer dan veertig jaar lang in zijn schaduw heeft vertoefd. Hoe verder de film loopt, hoe meer flashbacks we te zien krijgen over het huwelijk van koppel en hoe duidelijker het wordt dat Joan grotendeels verantwoordelijk is voor het succes van haar man. Dankzij haar schitterende acteerprestatie won actrice Glenn Close meerder awards, waaronder een Golden Globe voor Beste Actrice.

Bekijk ‘The Wife vrijdag om 21u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top