Joe Exotic heeft in een brief aan Cardi B gevraagd of de zangeres hem wil helpen om uit de gevangenis te raken, dat meldt Het Laatste Nieuws. Uit die brief zou blijken dat Exotic afhankelijk van haar is om terug een vrij man te worden.
Joe Exotic was vroeger eigenaar van exotische dieren, tot hij beschuldigd werd van medeplichtigheid bij de huurmoord van zijn rivale Carole Baskin. Hij zou zijn dieren ook mishandeld hebben. In 2020 kreeg hij 22 jaar gevangenisstraf. Hoewel hij zijn vonnis nietig liet verklaren moet hij in afwachting van een nieuwe veroordeling in de gevangenis verblijven.

Cardi B had eerder al steunbetuigingen voor Joe Exotic geuit. Vorig jaar schreef ze dit op Twitter: "Ze hebben Joe zo vaak zo slecht behandeld...wie denk je dat er meer in fout is ? Narcistische Joe? Of hebzuchtige Carol? En waarom? Ik ben klaar om een GoFundMe rekening te beginnen voor Joe. Hij zal vrij zijn!" Ook op Twitter schakelt Joe Exotic nu de hulp van de zangeres in. "Als je de waarheid ontdekt in Tiger King 2, heb ik je nodig om iedereen samen te brengen om mijn stem van vrijheid te zijn. Wees mijn held, meisje." Het account van Exotic is wel niet geverifieerd waardoor Cardi B pas een week later ontdekte dat de opgesloten man haar om hulp vroeg: "Wacht, is dit de echte Tiger King?", tweette ze.

Exotics advocaat, John M. Phillips, bevestigde het nieuws. Hij reageerde op de tweet van Cardi B om de twijfels over het nieuws weg te nemen. "Ik vertegenwoordig Joe. Hij hoorde over je steunbericht vanuit de gevangenis. Ik zou jullie graag samenbrengen voor een telefoongesprek volgende week."