De Flummels, schattige beestjes in de vorm van een donut, nemen je mee op een wilde tijdreis om hun soort te redden. Afspraak vanaf 24 november in de VOD-catalogus van Proximus Pickx. En om dat te vieren geven we tickets weg om met je gezin een bezoek te brengen aan het Belgisch Museum voor Natuurwetenschappen. Doe mee aan onze wedstrijd en waag je kans!

Het verhaal

Nog nooit horen spreken over de Flummels? Deze verbazingwekkende beestjes zijn even ondeugend als onhandig en leiden al miljoenen jaren een gelukkig leven ergens op een eiland heel ver weg. Ed en Op belanden in de toekomst, waar ze ontdekken dat de Flummels verdwenen zijn. Het begin van een spannend avontuur om hun soort te redden.

Vanaf 24 november in de VOD-catalogus van Proximus Pickx.Om de komst van deze animatiefilm voor het hele gezin te vieren, geven we 4 tickets (2 volwassenen en 2 kinderen) weg om het Belgische Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel te ontdekken.

Zin om je kans te wagen, door de tijd te reizen en tal van verdwenen diersoorten te (her)ontdekken? Geef het juiste antwoord op onderstaande vragen en misschien trakteert Proximus Pickx je wel op een fijne uitstap: