De Belgische streamer PhyzikK en zijn teamgenoten eindigden gisteren op de tweede plaats van Twitch Rivals. Deze editie stond in het teken van de nieuwe Warzone-modus, de battle royale van Call of Duty. Dankzij dat resultaat verdienen PhyzikK & co. maar liefst 12.000 dollar!

De Belgische streamer PhyzikK en zijn teamgenoten ESK en KiGuNiiN hebben gisteren een geweldige prestatie neergezet tijdens de Twitch Rivals Warzone Iron Trials, een competitie tussen Twitch-streamers.

Zoals je al kon verwachten, werd dit toernooi uitgevochten op Warzone, meerbepaald in de nieuwe modus: Iron Trials. Voor de nieuwkomers: dit speltype maakt de game nog moeilijker dan het al was.

De speelzone verkleint sneller, spelers krijgen meer health, en bepaalde equipment wordt verboden. Deze modus is volledig gericht op de Warzone-elite, zoals de deelnemers van dit toernooi.

Alle trio’s werden verdeeld in een private lobby en kregen vijf games om zoveel mogelijk punten te scoren. Voor elke kill kregen ze een bepaald aantal punten. Die punten werden vermenigvuldigd, afhankelijk van hun eindstand. Tussen al deze spelers kon het trio van de Belg genoeg punten verzamelen om op de tweede plaats te eindigen.

Ze begonnen traag, maar haalden alles uit de kast in de tweede en vooral de derde game. Daar behaalde het trio een mooie top 1, met 25 kills. Een prestatie die het team naar de top van de ranglijst stuwde.

Elke speler verdient zo 4000 dollar, en de voldoening dat hij zijn niveau tussen de beste spelers van ons continent heeft bewezen.