Tips voor Halloween: verkleed je volgens de films en series van het moment

Series |

Wat is een betere manier om mensen met Halloween schrik aan te jagen dan een hip kostuum te kiezen waar niemand kan langs kijken? Om je zeker niet van keuze te vergissen, ga je best voor een kostuum geïnspireerd op de populairste films en series van het moment. Proximus Pickx zet enkele van de markantste beste nieuwe maskers of horrorvermommingen op een rij, van 'Squid Game' tot 'Cruella'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Squid Game

De Zuid-Koreaanse serie 'Squid Game' is een hit op Netflix. Wist je dat de vraag naar witte sportschoenen, zoals de deelnemers aan het spel er dragen, wereldwijd is toegenomen sinds de serie zo een succes is geworden? Twijfel er dan ook niet aan dat je verkleden als een ‘Squid Game’-personages een must is voor Halloween dit jaar. En je hebt keuze te over! Je kunt kiezen voor het rode kostuum van de bewakers, of het blauwe joggingpak van de spelers. Plus: de kostuumwinkels liggen waarschijnlijk vol met deze outfits, dus moeilijk moet het niet zijn om zo’n kostuum op te pikken of er desnoods zelf een in elkaar te steken.

Ontdek ‘Squid Game’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Britney Spears

Dit jaar is Britney meer dan ooit in het nieuws geweest. De zangeres heeft eindelijk de rechtszaak tegen haar vader gewonnen, die al 13 jaar de voogdij over zijn dochter had. Dus het is nu of nooit voor een 90’s Britney-kostuum voor Halloween. De videoclips van de popster bieden je veel inspiratie voor kostuums. Je kunt je verkleden als een schoolmeisje zoals in 'Baby One More Time', in een rode latex-outfit zoals in 'Oops! I Did It Again', of als een stewardess, zoals in 'Toxic'. Een mooi eerbetoon dat ongetwijfeld zal aanslaan!

Ontdek ‘Britney vs Spears’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

You

Dit idee voor een kostuum is waarschijnlijk de beste deal die je zult vinden, want er zijn nauwelijks kosten aan verbonden. Om je te verkleden als Joe Goldberg, het hoofdpersonage van de serie 'You', heb je maar een paar goed gekozen accessoires nodig. De stijl van de stalker is vrij klassiek, met een denim shirt en donkere kleren. Zijn kenmerk is zijn beroemde pet, waardoor hij elk slachtoffer vanop een veilige afstand rustig kan observeren. Al het andere hangt af van je houding: je moet dreigend kijken er net zo eng uitzien als Joe wanneer hij zijn prooi bespiedt.

Ontdek ‘You’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Cruella

Het Cruella-personage is altijd al een favoriet Halloweenkostuum geweest. Maar dit jaar, met de release van de Disney-remake, krijgt het een speciale betekenis! Het kostuum van Estella “Cruella” de Vil, de jonge dievegge die eindigt als een succesvolle maar gemene modeontwerpster, is dan ook dé keuze bij uitstek. Om je als Cruella te verkleden, moet je een spuitbus haarverf gebruiken om je haar half-zwart, half-wit te krijgen. Wat de outfit betreft, geeft de film je genoeg ideeën om er een uit te kiezen! Een verleidelijk rood jurkje, een volledig zwarte outfit of een gevlekt ensemble in Dalmatiër-stijl is bijvoorbeeld perfect. Als je nog verder wilt gaan, kun je proberen haar 'no future' make-up na te bootsen, maar dat kan een uitdaging zijn. 

Ontdek ‘Cruella’  nu op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Chilling Adventures of Sabrina

In de remake van ‘Sabrina the Teenage Witch’ vind je ook heel wat ideeën voor een perfect Halloweenkostuum. Deze veel donkerdere versie van de klassieker uit de jaren 60 heeft immers niet voor niets de reputatie van eng te zijn! Om er als de jonge heks of haar vrienden uit te zien, is de coltrui een onmisbaar element. Een rode jurk kan ook perfect zijn. Vergeet de juiste hoofdband niet, en dat is het! Als je het wat enger wilt maken, kijk dan eens naar de wezens waar Sabrina mee te maken heeft. Er is genoeg om je te inspireren! 

Ontdek ‘Chilling Adventures of Sabrina’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top