Zevende seizoen van Het Huis ontvangt Eddy Planckaert, Marco Borsato en Wendy Van Wanten

Vanaf dinsdag 2 november stuurt televisiemaker Erik Goens zijn vrouw en kinderen terug het huis uit en verwelkomt hij enkele van Vlaanderens bekendste gezichten. In het nieuwe, zevende seizoen leggen onder andere oud-wielrenner Eddy Planckaert, zanger Marco Borsato en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hun ziel bloot.

Tijdens de 24 uur die ze in het huis spenderen, worden de gasten uit hun leefwereld gehaald en vertellen ze, mede dankzij de verschillende ruimtes in Het Huis, over hun jeugd, dromen en frustraties. Bovendien komt er ook elke aflevering een op voorhand onbekende gast langs die de BV tijdelijk vergezelt.

Om het met de woorden van de programmamakers te omschrijven: “Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven passeert de revue. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf: soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend.”

Een van de gasten die Het Huis bezoekt, is oud-wielrenner en wieleranalist Eddy Planckaert. Terwijl op dit moment ook andere televisiereeksen met familieleden van Planckaert lopen, ontdekt de kijker in de aflevering nieuwe en nooit eerder vertelde anekdotes. "Iedereen denkt alles al te weten over Eddy Planckaert, maar de vierentwintig uur in Het huis hebben het tegendeel bewezen”, vertelt Eric Goens.

Verrassing van formaat bij Wendy Van Wanten

Ook de veelbesproken zanger Marco Borsato mag aanschuiven. Eric Goens neemt Borsato mee naar een speciale plaats in Vlaanderen. Daar vertelt de zanger honderduit over een van de moeilijkste aspecten uit zijn leven: de relatie met partner Leontine die diepe dalen en ferme hoogtepunten kende. 

Naast Borsato en Planckaert levert het nieuwe seizoen van Het Huis ook interessante gesprekken met tv-figuur Ingeborg Sergeant, acteur Kevin Janssens, sportjournalist Aster Nzeyimana, presentator Mathias Coppens en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau op. Tenslotte komt ook Wendy Van Wanten langs. Zij zet haar showbizzknop uit en toont zich van haar meest ongeziene kant. Haar mystery guest zorgt voor een enorme verrassing.

Bekijk ‘Het Huis’ vanaf 2 november elke dinsdag om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top