Na negen speeldagen lijkt enkel Daniel Maderner over voldoende torinstinct te beschikken om aanspraak te maken op de topschutterstitel. Maar een ommekeer is natuurlijk snel gemaakt bij de andere goalgetters. In de assistenranking is er vooralsnog niemand die erbovenuit steekt terwijl Jensen als enige goalie de clean sheets blijft opstapelen.

Maderner opende de score voor Waasland-Beveren tegen Lommel en tekende zo voor zijn zesde goal van het seizoen. De Oostenrijker stond al alleen op kop in de topschutterslijst, maar kon dankzij dat doelpunt een kloofje slaan met de eerste achtervolgers. Bij die achtervolgers staat nog altijd Lierseverdediger Kenneth Schuermans; die zo nog steeds quasi alle spitsen de loef afsteekt.

6 goals: Maderner (Waasland-Beveren)
4 goals: Schuermans (Lierse K.), De Belder (Deinze)
3 goals: Hoggas (Waasland-Beveren), Mertens (Deinze), Bernat (Westerlo), Dierckx (Westerlo), Yagan (Lierse K.), Allach (Virton), Anne (Virton), Verschueren (Lommel), Saito (Lommel), Daci (Westerlo)

In de assistenranking is er niemand die vooralsnog het voortouw neemt. Intussen zijn er al vijf spelers die drie assists achter hun naam hebben en daarmee gezamelijk de leiding hebben.

3 assists: Dierckx (Westerlo), Maes (Lierse K.), Challouk (Deinze), S. Limbombe (Lierse K.), De Cuyper (Westerlo)
2 assists: De Belder (Deinze), Vaesen (Westerlo), Abrahams (Deinze), Rosa (Lommel), Bernat (Westerlo), Edmundson (Waasland-Beveren), Doué (Virton), Rommens (RWDM), De Schryver (Lierse K.), Boussouf (Lommel)

En bij de clean sheets mocht Westerlodoelman Jensen alweer als enige een extra streepje achter z'n naam zetten. De Deen zit zo al aan vijf stuks terwijl de 'achtervolgers' op twee clean sheets staan.

5 clean sheets: Jensen (Westerlo)
2 clean sheets: Defourny (RWDM), Vandenberghe (Deinze), Jackers (Waasland-Beveren), Fiermarin (Lommel)