Bij vicekampioen en Bekerwinnaar Racing Genk is er een einde gekomen aan de samenwerking met de Nederlander Dennis Haar, assistent van zijn landgenoot en hoofdcoach John van den Brom, zo maakte de club bekend.
Dennis Haar kwam vorig jaar in het spoor van Van den Brom naar Limburg. Haar was voordien vijf jaar lang verantwoordelijk voor Jong AZ en ook twee seizoenen trainer van Jong PSV. "Voorlopig gaan Domenico Olivieri en Michel Ribeiro een meer prominente rol opnemen binnen de technische staf", klinkt het in een korte mededeling. "De club gaat op zoek naar een geschikte vervanger om het trainersteam te versterken. Wij bedanken Dennis Haar voor zijn toewijding en wensen hem alle succes in de toekomst."

Het rommelt in de Cegeka Arena want KRC Genk verloor gisteren tegen AA Gent (0-3) voor de vijfde keer op rij en voor de zesde keer in zeven wedstrijden, in alle competities samen. In de Jupiler Pro League zijn ze daardoor weggezakt naar de tiende plaats en in Europa wordt overwinteren geen sinecure.