Volgens de Nederlandse website NU.nl trachten de Spice Girls hun collega Victoria Beckham te strikken voor een nieuwe tournee. Melanie C, Melanie B, Emma Bunton en Geri Halliwell willen terug concerten geven maar proberen Beckham te overtuigen om mee te doen. Posh Spice, de artiestennaam van Beckham, stond voor het laatst in 2002 met haar collega's op het podium.
"We zouden het geweldig vinden als ze terugkeert op het podium. Ik denk eerlijk gezegd wel dat het gaat gebeuren", vertelt een van hen in een gesprek met het televisieprogramma Entertainment Tonight. "Op dit moment willen alleen wij vier, maar we proberen Victoria te strikken. Het zou goed kunnen dat ze op een gegeven moment overstag gaat."

De band trad in 2019 voor het laatst op, toen nog zonder 'Posh Spice'. De meidengroep maakte eerder al bekend dat ze willen gaan touren maar de coronapandemie gooide daarbij roet in het eten. "We gaan wanneer het veilig is. Wat het lastig maakt, is dat er zoveel artiesten zijn die weer willen en er is maar een beperkt aantal locaties, dus we staan allemaal achter elkaar in een rij te wachten terwijl we schreeuwen: ik wil, ik wil."