Dit waren de beste nummers uit de eerste liveshow ‘K2 zoekt K3’

Eindelijk! Na vijf auditieshows en een bootcamp-aflevering ging gisteren de eerste liveshow van ‘K2 zoekt K3’ van start op VTM. Er werd gelachen, gezongen en natuurlijk ook gedanst. Dit waren de beste nummers uit de eerste liveshow van ‘K2 zoekt K3’.

Jury - ‘K3 Feest’

Voordat de twaalf overblijvende kandidaten het beste van zichzelf gaven, kwamen niemand minder dan jurylede Ingeborg, Gordon, de Natalia en Samantha het podium op om een uitbundige versie van ‘K3 Feest’ te zingen. Het publiek genoot met volle teugen en plots verscheen ook juryvoorzitter Gert Verhulst ten tonele. Hij zou zich vanaf de liveshows in de debatten mengen en daar keken alle fans naar uit. Met zijn performance bewees de baas van Studio 100 dat hij naast jureren ook nog een aardige noot kan meezingen.

Diede - 'Bikini vol zand'

De Nederlandse Diede nam het publiek, en uw ondergetekende, mee naar een zonnig warm strand en dat na een week vol plensbuien. Ze zong ‘Bikini vol zand’ en dat was volgens Gordon ook één van de beste optredens van die avond. “Er is nog veel winst te boeken op verschillende aspecten”, getuigde hij. “Maar ik denk dat K3 geen enkel probleem is voor jou.” Ook Samantha en Natalia gingen hiermee akkoord. Volgens de dames is er nog werk aan de winkel maar bewijst Diede met haar performance dat ze over alle K3-kwaliteiten beschikt die ze zoeken.

Luca - ‘Jij hebt een vriend’

Luca gooide het tijdens de liveshows over een hele andere boeg. De Nederlands-Italiaanse goldenboy die getipt wordt als een van de grootste kanshebbers bracht haast foutloos ‘Jij hebt een vriend’. Het publiek sloeg meer dan één keer de handen op elkaar en Gorden en Ingeborg stonden zelfs recht om te applaudisseren. Luca was blij dat hij een andere kant van zichzelf mocht tonen en Gordon vond het “Prachtig, prachtig, prachtig,...” Gert Verhulst was evenwel niet overtuigd maar dat lag niet aan Luka’s zangkwaliteiten. Het is de lengte van Luca (1,96m) die de grote baas van Studio 100 zorgen baart. Ten opzichte van de veel kleinere Hanne en Marthe kan zo’n een grote zanger nogal "komisch" overkomen. Gert Verhulst was “niet overtuigd”.

Amy - ‘Hart verloren’

De Belgische Amy was nog maar net klaar met zingen of jurylid Samantha gooide al met complimenten. “Er valt nog veel vooruitgang te boeken op het vlak van zingen, maar jij bent voor mij wat een K3’tje moet zijn. Jij bent mijn favorietje”, gaf de Nederlandse ruiterlijk toe. Ook Gert Verhulst werd "blij" van Amy’s optreden en gaf haar nog een laatste advies mee: “Je mag jezelf iets meer gooien.” De Studio 100-baas gaf maar liefst 82 punten aan Amy en lijkt dus in Amy te geloven. Amy verzamelde in totaal maar liefst 751 punten en daarmee behaalde ze in de allereerst liveshow een torenhoge score.

Gianna - ‘Disco Oma’

De Antwerpse Gianna verraste iedereen door met haar oma op het podium te verschijnen. Die voerde zwierig en enthousiast danspasjes terwijl kleindochter Gianna met volle teugen ‘Disco Oma’ zong. De aanwezigheid van Gianna’s oma gaf de Antwerpse klaarblijkelijk vleugels en daarom alleen al is dit artikel het vermelden waard. Toch waren Samantha en Natalia niet overtuigd. Die laatste vond zelfs dat de act van Oma een afleidingsmanoeuvre was. Gelukkig was er Gordon die dit het beste optreden van de avond vond. Helaas voor Gianna kreeg ze niet genoeg punten om de eerste liveshow te overleven. Samen met Dirk en Julia moest zij ‘K2 zoekt K3’ verlaten.Bekijk ‘K2 zoekt K3’ elke zaterdag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 Heb je zelf zin om mee te zingen met K3? Check dan Studio 100 Hits op zender 40 in de tv-optie ‘Family’. Zin in meer video’s, liedjes, spelletjes en oneindig veel plezier? Check dan de Studio 100 GO Pass, beschikbaar als tv-optie of binnen het aanbod van de tv-optie ‘Family’.

Films

Bekijk alles
Top