Sector One onthult nieuwe Fortnite-roster

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Brusselse organisatie Sector One heeft zojuist de komst van twee nieuwe spelers aangekondigd. De vossen zullen binnenkort hun grote comeback maken op Fortnite, met Kirwa en Wiipow in het team.

Sector One, een van de grootste esportsorganisaties van België, is opnieuw wat meer gegroeid. Na meer dan 200 dagen van inactiviteit gaat de organisatie opnieuw de strijd aan op Fortnite. Daar zijn uiteraard nieuwe spelers voor nodig. Sector One werkte al een tijdje aan de aanwervingen.

Vanaf vandaag verdedigen de Fransman Kenzo “Kirwa” Fagiolino en de Belg Mathieu “WiiPow” Huart de kleuren van het Brusselse team. Dat doen ze in de FNCS, de officiële competitie van Epic Games, waaraan ze regelmatig deelnemen. De jonge spelers, respectievelijk nr. 566 en nr. 433 in het Europees klassement, lieten de afgelopen maanden een enorm indrukwekkende progressie zien.

WiiPow – © Sector One

De aanwezigheid van een stabiel competitief circuit, en de wens om te diversifiëren, brachten Sector One ertoe om voor de populairste Battle Royale op onze planeet te kiezen. “Onze organisatie is erg bekend voor ons succes op League of Legends. Met deze uitbreiding bereiken we een heel ander publiek dan de fans die ons gewoonlijk steunen“, aldus brand- en marketingmanager Thomas en communitymanager Arnaud.

Kirwa – © Sector One

De keuze van de spelers is nog logischer door hun nabijheid tot Brussel. “De bedoeling is dat ze gebruik kunnen maken van onze faciliteiten in de hoofdstad, zodat ze in de best mogelijke omstandigheden kunnen presteren.” Hoewel hun contract tot eind december loopt, is Sector One geïnteresseerd in een langetermijnrelatie met zijn twee nieuwe spelers.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top