Dit zijn bekendheden met het sterrenbeeld schorpioen

Nieuws |

Op 23 oktober begint het seizoen van de schorpioenen. Dit sterrenbeeld, dat passie en intensiteit symboliseert, vind je terug bij heel wat beroemdheden. Proximus Pickx koos er enkele uit en vertelt welke karakteristieken van de schorpioen zij vertegenwoordigen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Katy Perry

Laten we meteen stevig van start gaan met Katy Perry! De Britse zangeres, geboren op 25 oktober, is een volbloed schorpioen: het is tegelijkertijd haar solaarhoroscoop (jaarbeeld), maanbeeld en sterrenbeeld. Dat houdt in dat ze voor 300 procent in lijn valt met de energiebanen van haar sterrenbeeld. Haar magnetisme tref je duidelijk aan in de intense vertolkingen van songs als ‘Firework’, ‘Roar’ en ‘I kissed a girl’. Zoals het een schorpioen betaamt is ze ongelooflijk passioneel, al zeker op relationeel vlak. Haar liefdesleven wordt dan ook gekenmerkt door het nodige bochtenwerk, zo was ze eerder getrouwd met de komiek Russell Brand en is ze nu al enkele jaren samen met acteur Orlando Bloom.

Drake

Het vijfde album van Drake, uitgekomen in 2018, droeg niet voor niets de titel ‘Scorpion’. De Canadese hiphopvedette, geboren op 24 oktober, is een fiere vaandeldrager van zijn astrologisch teken. Met de nodige karakteristieken erbij: enige somberheid en mysterie zijn de schorpioen niet vreemd, wat hij combineert met een charismatische persoonlijkheid. Bij Drake resoneren die passie en dat doorzettingsvermogen duidelijk in zijn artistieke carrière. Net als in zijn amoureuze leven: zijn idylle met Rihanna is daar een bewijs van. Want er schuilt ook een donker kantje in de schorpioen. Rancune durft al eens de bovenhand nemen. Zo ook bij Drake, die zijn breuk met Rihanna nooit verteerd lijkt te hebben en dikwijls naar haar refereerde in zijn songteksten.

Willow Smith

De benjamin van de roemruchte Hollywoodfamilie rond Will Smith is geboren op 31 oktober. Je kunt haar kennen van de hitsingles ‘Whip My Hair’ of recent ‘Meet me at our spot’. Ook zij is een mooie vertegenwoordigster van het astrologische teken dat nauw verbonden is met het herfstseizoen. Een grote intensiteit koppelt ze aan een tedere portie kinderlijke onschuld. Geëngageerd en gepassioneerd. Dat demonstreerde ze bijvoorbeeld met de lancering van haar eigen talkshow ‘Red Table Talk’, waarin ze geen enkel taboe vermijdt. Er wordt gediscussieerd over gender en seksuele oriëntatie. En op haar jongste album ‘The Anxiety’ zingt ze openlijk over psychologische problemen.

Penn Badgley

De acteur Penn Badgley zag het levenslicht op een 1 november. Zijn sterrenbeeld heeft hem ongetwijfeld geholpen bij de vertolking van een psychopathische stalker in de Netflix-hit ‘You’. Niet dat een schorpioen per definitie neigt naar de waanzin, maar intensiteit, passie en een obsessioneel kantje zijn hem niet vreemd. Penn Badgley blonk al meermaals uit in een rol waarin hij de grootse liefde moet verpersoonlijken, zoals ook in ‘Gossip Girl' -waarin hij geobsedeerd is door de schoolprinses Serena Van der Woodsen- en dus ‘You’ -waarin hij de ene na de andere moordlustige relatie aangaat.

De serie ‘You’ is te zien via Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Adam Driver

Adam Driver, bij het grote publiek vooral bekend vanwege zijn rol als Kylo Ren in de Star Wars-saga, is geboren op 19 november. Een schorpioen par excellence door zijn enigmatische combinatie van somberheid en viriliteit. Een acteur die uitblinkt in rollen waarbij hij een zekere gekweldheid mag meenemen. Een getormenteerde, maar intense ziel. Intelligent en tegelijkertijd vastberaden. Zo ook in zijn recentste film, de musical ‘Annette’, die nu in de bioscopen loopt. Daarin speelt hij het hoofdpersonage Henry McHenry, een narcistische stand-up comedian die worstelt met een burn-out en met de faam die zijn liefdespartner Ann (gespeeld door Marion Cotillard), een operavedette, geniet. Wanneer het glamourkoppel een baby met bijzondere gaven krijgt, gaat het hek helemaal van de dam en belanden we in een knotsgekke rockopera.

‘Annette’ is een coproductie van Proximus en speelt nu in de bioscoop. De film zal vanaf januari 2022 ook beschikbaar zijn in de VOD-catalogus van Proximus Pickx en later vertoond worden via Pickx+. Meer info over het exclusieve aanbod van Proximus VOD of Pickx+, vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top