ESL Benelux: Game Fist en LowLandLions gaan naar de finales

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is zo ver, de laatste speeldag van de groepsfase ligt achter ons en de laatste 2 finalisten zijn bepaald. Het begon allemaal met Game Fist tegen Join The Force. In deze rematch kon Game Fist de winst vinden met een 2-1 score. Bij LowLandLions tegen KRC Genk Esports konnen de LowLandLions eindelijk hun plek in de finals bemachtigen, de score was 2-1.

Game Fist vs. Join The Force

Het begon vrij goed voor beide teams op de map pick van Game Fist (Mirage), met een 8-7 score bij half time kon deze match niet competitiever zijn. Uiteindelijk konden Join The Force maar 3 rondes vinden op hun T-side, ze verloren de eerste map 16-10.

Bij Nuke (de map pick van Join The Force) leek het erop dat het een 2-0 overwinning voor Game Fist ging worden, maar toen ze naar hun T-side gingen veranderde alles. Join The Force konden daar 10 rondes na elkaar bemachtigen en werden zo de winnaars van de 2e map.

Dust2 was de beslissende map van deze match. Net zoals bij Mirage is Dust2 een map waarbij individuele skills misschien wel het belangrijkste zijn. Game Fist konden hier stralen en vonden de winst met een 16-12 score.

LowLandLions vs. KRC Genk Esports

Bij de map pick van KRC Genk Esports (Mirage) dacht iedereen dat het naar de LowLandLions ging zeker met hun 10-5 CT side helft. Uiteindelijk konden de spelers van Genk de map winnen met een 16-13 score, de leeuwen vonden maar 3 rondes op hun T-side.

Bij Ancient (de map pick van LowLandLions) leek het erop dat Genk sinds het begin geen kans hadden, ze verloren met een 16-7 score. Overpass was de beslissende map voor deze match. Na een 11-4 T-side was het net iets te moeilijk voor Genk om terug in de match te komen. LowLandLions wonnen de map (16-10) en de match (2-1) en bemachtigde hun ticket voor de LAN-finales in Brussel.

De groepsfase van het ESL Proximus Benelux Championship zit erop! Volgende week zijn we terug met de LAN finales in Brussel. Kan eClub Brugge hun titel van het ESL Proximus Benelux Championship verdedigen? Afspraakl op zaterdag 30/10 om 9:30u bij Pickx Esports!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top