Vier Halloween met de beste horrorfilms uit de Proximus VOD-catalogus

Kan je niet wachten tot Halloween? Proximus Pickx heeft de perfecte oplossing om je (bloeddorstige) honger te stillen. Vanaf 22 oktober vind je de allerbeste horrorfilms namelijk gewoon in de Proximus VOD-catalogus onder 'Halloween Horror Feest'.

A Quiet Place Part II

Het eerste deel van deze thriller verraste iedereen met zijn originaliteit, kwaliteit en acteerwerk. In ‘A Quiet Place Part II' zijn de verrassingselementen niet meer aanwezig. We weten ondertussen dat de mensen in absolute stilte moeten leven om niet verslonden te worden door afschuwelijke, snelle en genadeloze wezens. Dus waar het eerste deel om spanning draaide, gaat de tweede film meer om actie. Na de dodelijke gebeurtenissen thuis, moet de familie Abbott nu de verschrikkingen van de buitenwereld onder ogen zien en hun geïsoleerde boerderij verlaten. Nu ze gedwongen worden om midden in het gevaar te leven, realiseren ze zich dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreiging zijn die op de loer ligt.  

‘A Quiet Place Part II’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Malignant

Wat als je nachtmerries eigenlijk echt gebeuren, op hetzelfde moment? 'Malignant' vertelt het verhaal van een jonge vrouw die ongewild getuige is van de misdaden van een seriemoordenaar. Madison ziet de gruweldaden door middel van visioenen die al dan niet tijdens haar slaap opkomen. Het wordt allemaal nog enger wanneer blijkt dat de vrouw ook echt een connectie heeft met de moordenaar. Regisseur James Wan, die je kan kennen van de ‘Saw’-films, levert alweer een huiveringwekkend horrorverhaal af. De camerabewegingen zijn intens gedurende de hele film, sommige scènes jagen je de stuipen op het lijf, en andere zijn dan weer zo overdreven vies dat ze bijna grappig zijn. Eén ding is zeker: ‘Malignant’ laat je ongetwijfeld achter met een ongemakkelijk gevoel.

‘Malignant’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Freaky

De nieuwe film van Christopher Landon, regisseur van 'Paranormal Activity' en 'Disturbia', is al in 2020 uitgekomen maar komt nu eindelijk naar het witte doek. Deze Amerikaanse horrorkomedie vertelt het verhaal van Millie Kessler, een 17-jarige middelbare scholiere die verre van populair is. Wanneer zij het nieuwe doelwit wordt van de beruchte seriemoordenaar van de stad, de 'Butcher', zorgt een bovennatuurlijke kracht ervoor dat hun lichamen verwisselen. Millie zit nu in de val en de Butcher heeft zijn moordlust nog niet verloren. Ze heeft nog maar één dag om haar lichaam terug te krijgen voordat de ruil permanent wordt. Een akelig spannende race tegen de klok.

'Freaky’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Host

Wat een leuk idee leek om de lockdown draagbaarder te maken, draait uit in een waar fiasco. Zes vrienden huren een helderziende in om een seance te houden op Zoom, maar de sessie loopt al snel fout. Wanneer een boze geest hun huis binnendringt, beginnen ze te beseffen dat ze de nacht misschien niet zullen overleven.

De hoofdrolspelers van de horrorfilm: Haley Bishop (‘Deep State’), Radina Drandova (‘Dawn of the Deaf’), Edward Linard (‘The Rebels’), Jemma Moore (‘Doom: Annihilation’), Caroline Ward (‘Stalling It’) en Emma Louise Webb (‘The Crown’), hebben ook hun eigen camera's gebruikt, hun eigen special effects bijgedragen en hun eigen scènes belicht. Vanwege voorzorgsmaatregelen op sociaal gebied heeft regisseur Rob Savage op geen enkel moment van de productie een voet in dezelfde ruimte gezet als zijn acteurs en moest hij hen van een afstand regisseren. Een sterk staaltje technologie en talent.

'Host’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Peninsula

Als je 'Train to Busan' (ook beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus) goed vond, zal je ook zeker genieten van 'Peninsula', het rechtstreekse vervolg van dezelfde regisseur. Vier jaar na de zombieplaag die Zuid-Korea op zijn grondvesten deed schudden, aanvaardt een voormalig soldaat een laatste missie en besluit hij terug te keren naar Seoul om een vrachtwagen vol geld op te halen. Hij ontdekt dat het gebied weliswaar nog steeds geteisterd wordt door zombiehordes, maar dat er ook overlevenden zijn: rebellenmilities en gezinnen.

‘Peninsula’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

En dat is niet alles! Ontdek ook ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, 'The Conjuring: The Enfield Poltergeist', 'Midsommar', 'Separation', 'Child's Play', The Banishing', 'Us', 'The Nun', 'It', 'Annabelle' en 'The Shining' in de Proximus VOD-catalogus 'Halloween Horror Feest'.

Films

Bekijk alles
Top