De jongeren van Racing Genk hebben dinsdag ook de terugwedstrijd in de eerste ronde van het League Path van de Youth League winnend afgesloten. Genk versloeg FC Keulen met 3-1 en is zo zeker van haar ticket voor de tweede ronde. In de heenwedstrijd wonnen de Limburgers ook al met 2-4.
Joshua Schwirten (8') bracht de Duitsers nog op voorsprong, maar treffers van Adnane Abid (14'), Luca Oyen (60') en Jay-Dee Geusens (90'+6), vanop de stip, zorgden toch nog voor een duidelijke Genkse overwinning.
De winnaars van de tweede ronde, waarvan de wedstrijden op 3 en 24 november worden afgewerkt, spelen play-offs om een plaats in de achtste finales van de Youth League tegen een runner-up van het Champions League Path. In groep A daarvan speelde Club Brugge eerder op de dag 1-1 gelijk tegen Manchester City. De Brugse jongeren delen met PSG de leiding met 5 punten.
In de tweede ronde is het Tsjechische Sparta Praag of het Hongaarse MTK Boedapest de tegenstander voor Genk. MTK won de heenwedstrijd met 3-1, de terugmatch wordt woensdag afgewerkt.