De Spaanse veteraan Luis Leon Sanchez en de Deense beloftewereldkampioen tijdrijden Johan Price-Pejtersen vervoegen de rangen van Bahrain - Victorious, zo bevestigt de wielerploeg vandaag.
De 37-jarige Sanchez trekt na zes seizoenen de deur bij Astana achter zich dicht. De Spanjaard staat voor zijn negentiende jaar als profrenner. De oud-winnaar van onder meer Parijs-Nice, de Tour Down Under, vier Touretappes en de Clasica San Sebastian (2x) mocht in 2021 een keer vieren. Eind juli won hij in eigen land de Ordiziako Klasika.

De 22-jarige Price-Pejtersen kroonde zich vorige maand in Brugge tot wereldkampioen tijdrijden bij de beloften, voor de Australiër Luke Plapp en Florian Vermeersch, die daarna nog zou schitteren in Parijs-Roubaix. De Deen had eerder ook de Europese tijdrittitel gewonnen. Hij komt over van Uno-X Pro Cycling Team.

Het duo wordt bij Bahrain - Victorious teamgenoot van onder meer Dylan Teuns en de Italiaanse Europese kampioen Sonny Colbrelli, winnaar van Parijs-Roubaix voor Vermeersch.