Nieuw in de tv-optie Pickx Mix in november: van geheime oorlogen tot beestige animatie

Of je nu op zoek bent naar educatieve documentaires, spannende politieseries of animatie voor de jongsten, de tv-optie Pickx Mix van Proximus Pickx heeft voor elk wat wils. Deze drie series zijn binnenkort beschikbaar!

Silent Witness – seizoen 24

De Britse detectiveserie ‘Silent Witness’ is al aan zijn 24ste seizoen toe. De verhalen waren oorspronkelijk gebaseerd op de boeken van Nigel McCrery over patholoog-anatoom Sam Ryan, maar gaan tegenwoordig over andere, nieuwere personages. Dr Nikki Alexander (Emilia Fox) en Jack Hodgson (David Caves) keren terug naar het Lyell Centre om in tien afleveringen vijf spannende en opvallende zaken te onderzoeken.

Het duo gaat een zwaar beveiligde gevangenis binnen om de dood van een gevangene te onderzoeken, maar dat roept traumatische herinneringen op bij Nikki. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston (Elliot Tittensor) - de student die verantwoordelijk was voor een massale schietpartij waarvan ze 10 jaar eerder getuige was. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott hun hoofdverdachte is, maar Jack maakt zich zorgen dat ze het bewijsmateriaal niet volgt.

Ontdek ‘Silent Witness’ vanaf zaterdag 29 oktober om 21u op BBC First (zender 26 in Vlaanderen en zender 276 in Brussel), beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Secret Wars Uncovered

De ware toedracht achter sommige veldslagen van de afgelopen eeuw is voor het grote publiek een mysterie. Daarom graaft deze documentairereeks diep in de archieven en spreken de makers met ervaren oorlogscorrespondenten. Hun doel: licht werpen op gevechten die omwille van dubieuze politieke doelen, illegale motieven of andere duistere activiteiten zijn uitgevoerd. De informatie hierachter was lang verborgen, maar ‘Secret Wars Uncovered’ brengt het naar de oppervlakte.

De reeks van tien afleveringen van een uur staat bol van de unieke archiefbeelden en animaties die de geavanceerde wapens en undercoverstrategieën illustreren. Deskundige historici kammen door de conflicten in de Krim, Jemen, Somalië, Laos, Midden-Amerika en meer, allemaal conflicten die tot op vandaag een blijvende impact hebben op de wereld.

Ontdek ‘Secret Wars Uncovered’ vanaf donderdag 21 oktober om 21u25 op History Channel, beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Tom en Jerry in New York

Het kat-en-muisspelletje van Tom en Jerry gaat op verplaatsing! We kennen hun avonturen en dolle fratsen in hun vaste huis, waar kat Tom keer op keer faalt om muis Jerry van de kaasvoorraad weg te houden, maar nu trekken ze naar de Big Apple, New York! Ze wonen er in een prestigieus hotel in Manhattan, en uiteraard stopt de chaos niet in de lobby. De aartsvijanden rennen los in de metropool, het legendarische Central Park, gigantische warenhuizen…

Tom en Jerry in New York’ zijn de nieuwte afleveringen van de iconische animatieserie die in 1940 bedacht werd door William Hanna en Joseph Barbera. Beide bedenkers zijn intussen overleden, maar dankzij gearchiveerde opnames, horen we wel nog steeds de stem van Hanna als Tom en Jerry.

Ontdek ‘Tom en Jerry in New York’ vanaf 15 november elke dag om 16u op Boomerang (zender 43), beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Top