Heb jij deze blunder in ‘Freaky Friday’ al gezien?

Morgen zendt VTM de komische film 'Freaky Friday' uit. Deze film betekende de internationale doorbraak van actrice en mediafiguur Lindsay Lohan. Maar wist jij dat er in de film ook een opvallende blunder te zien is? Proximus Pickx vertelt je er alles over!

Had jij deze blunder in ‘Freaky Friday’ al opgemerkt?

In ‘Freaky Friday’ zien we hoe diep het water soms is tussen tienerdochter Anna (Lindsay Lohan) en haar moeder Tess (Jamie Lee Curtis). Beide vrouwen hebben over alles een andere mening, maar moeten samenwerken wanneer ze op magische wijze van lichaam zijn veranderd. Tess gaat immers opnieuw trouwen en heeft de hulp van haar dochter nodig om terug in haar normale lichaam te belanden. 

Internationale doorbraak

Dankzij ‘Freaky Friday’ ging de carrière van de Amerikaanse actrice Lindsay Lohan crescendo. In 1998 speelde Lohan de rollen van de fictieve zweelingzussen Hallie Parker en Annie James in de film ‘The Parent Trap’. Die film was een groot succes, maar Lohan wou eerst haar middelbare school afwerken voordat ze definitief een carrière in Tinseltown zou najagen. Die carrière kwam er door ‘Freaky Friday’ (2003), ‘Confessions of a Teenage Drama Queen’ (2004), ‘Mean Girls’ (2004) en ‘Herbie Fully Loaded’ (2005) en tal van andere rollen.

Blunder

‘Freaky Friday’ werd zeer goed onthaald bij het grote publiek en met name bij jonge vrouwen. Eén van die vrouwen ontdekte dat er een blunder van jewelste te zien is in de film. Aan het einde van de prent zien we immers een feestscène waarin een Chinees wenskoekje wordt uitgedeeld aan zoonlief Harry en zijn opa. Eén van de omstanders weet dat dit koekje magische krachten bevat waardoor de twee wel eens van lichaam zouden kunnen veranderen en probeert dit op spectaculaire wijze te verhinderen.

In haar spectaculaire duik tackelt ze de kleine Harry tegen de grond in de hoop het koekje weg te slaan, maar in de film zien we duidelijk dat in de plaats van de jonge Harry een andere, oudere acteur met dezelfde kledij, de klap opvangt. Dit moment gaat snel voorbij maar werd pienter opgemerkt door de doelgroep van de film: altijd en immer oplettende TikTokkers!

Bekijk ‘Freaky Friday' morgen om 18u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

@thegabbienicole

I have no words ?? #disney #stuntdouble #funny #freakyfriday #fail #fyp #DADMOVES #movie #moviesce

? original sound - thegabbienicole

Films

Bekijk alles
Top