Moeskroen recupereert - zonder tegenslagen - twee belangrijke spelers voor 2e ronde

Challenger Pro League | Excel Moeskroen zit al sinds de start van de competitie in de hoek waar de klappen vallen. Degelijk voetbal werd vaak niet beloond met punten; een corona-uitbraak zorgde voor chaos binnen de club en enkele sterkhouders vielen geblesseerd uit. Maar er is licht aan het einde van de tunnel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo rekent coach Enzo Scifo vanavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Mandel United op Frédéric Duplus en Virgiliu Postolachi. Het duo viel al vroeg in het seizoen geblesseerd uit en maakt straks haar rentree in de oefenpot tegen de club uit eerste Nationale.

Duplus raakte geblesseerd in de eerste competitiewedstrijd tegen RWDM. De ervaren verdediger liep een scheenbeenblessure op, maar kreeg nu wel groen licht om opnieuw in competitie te treden. Postolachi speelde mee tegen RWDM, Waasland-Beveren en SK Deinze, maar viel dan uit tijdens een trainingssessie. De Moldaviër bleef drie duels aan de kant met een enkelblessure, maar ook hij is nu weer paraat voor de dienst, zo weet Sudpresse.

Met Harlem Gnohéré, Noam Mayoka-Tika, El Hadji Gueye en Eric Bocat ligt er nog wel altijd een volledig kwartet in de lappenmand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top