Nieuwe films in de cinema die je zeker niet mag missen

Kids |

Het is weer woensdag en dat betekent: nieuwe films in de cinema! Ook deze week staan er weer een hoop toppers op je te wachten en Proximus Pickx heeft er al een paar geselecteerd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Venom: Let There Be Carnage

Heb je het Marvel universum gemist? Maak je geen zorgen, vanaf vandaag kan je in de cinema terecht voor de avonturen van Venom in 'Let There Be Carnage'. De film volgt onderzoeksjournalist Eddie Brock (Tom Hardy), die superkrachten krijgt van een buitenaardse parasiet. In dit laatste deel van zijn avonturen probeert hij een seriemoordenaar te stoppen die uit de gevangenis is ontsnapt. Ook hij is gefuseerd met een alien, maar hij is waarschijnlijk nog gewelddadiger. De film is al uitgebracht in de Verenigde Staten en is daar een ware hit.

 

Eiffel

Gustave Eiffel, die net klaar is met zijn samenwerking aan het Vrijheidsbeeld, is een gevierd ingenieur en staat aan de top van de wereld. De Franse regering zet hem onder druk om iets spectaculairs te ontwerpen voor de wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs, maar Eiffel wil eigenlijk gewoon een treinlijn ontwerpen. Plotseling verandert alles wanneer Eiffel het pad kruist van een mysterieuze vrouw uit zijn verleden. Hun lang verloren, verboden passie inspireert hem om de skyline van Parijs voor eens en altijd te veranderen.

MLK/FBI

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat deze film over Martin Luther King. De FBI heeft gedurende lange tijd veel beeldmaterieel en dossiers geheim gehouden, maar nu ze vrij zijn is er meteen een film van gemaakt. De film vertelt het verhaal van de toegenomen bewaking en intimidatie die de burgerrechtenactivist via de FBI van de Amerikaanse regering ontving tussen 1955 en 1968. Verwacht je dus maar aan een paar nooit eerder vertoonde archiefbeelden. Interviews versterken de archiefbeelden, waardoor je een exclusieve blik krijgt in de meest actieve jaren van Martin Luther Kings carrière.

The Last Duel

Jean de Carrouges is een gerespecteerde ridder die bekend staat om zijn moed en vaardigheid op het slagveld. Jacques Le Gris is een schildknaap die door zijn intelligentie en welsprekendheid een van de meest bewonderde edelen aan het hof is. Wanneer Le Gris de vrouw van Carrouges mishandelt, beschuldigt zij haar belager, een daad van moed en opstandigheid die haar leven in gevaar brengt. Het daaropvolgende gevecht, een duel tot de dood erop volgt, legt het lot van alle drie in Gods handen.

Brandweerman Sam: Norbert Puk

Brandweerman Sam staat letterlijk en figuurlijk voor hete vuren in deze nieuwe animatiefilm. Vergezeld door politieagent Malcolm, krijgt hij te maken met tal van incidenten in de stad. De brandweermannen kunnen rekenen op de hulp van Super Nicholas, die altijd op zoek is naar mensen om te redden. Samen komen ze te weten dat alle mysterieuze incidenten eigenlijk met elkaar in verband staan, maar wie zit er achter? Het onderzoek is gestart!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top