‘Monster Family’ en meer Halloween in de VOD-catalogus

Het verhaal van de familie Wishbone, wiens levens nooit meer dezelfde zullen zijn na een bezoekje van een boosaardige toverkol, komt naar de VOD-catalogus van Proximus. ‘Monster Family’ gaat over een gezin waarin iedereen in een ander monsterlijk wezen is veranderd en de moeilijkheden die die transformatie met zich meebrengt. De familiefilm is vanaf 13 oktober beschikbaar.

Monster Family’ is een animatiefilm van de Duitse regisseur Holger Tappe uit 2017. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige jeugdboekenreeks van zijn landgenoot David Safier. In de Engelstalige stemmencast horen we enkele grote namen zoals Emily Watson (‘Chernobyl’), Nick Frost (‘Shaun of the Dead’), Jason Isaacs (‘Harry Potter’) en Catherine Tate (‘The Office’).

De film draait rond de dolle fratsen en perikelen van het vierkoppige gezin Wishbone, wiens levens een onverwachte draai krijgen. Moeder Emma wil een uitje organiseren en zo haar gezin weer wat dichter bij elkaar brengen, maar dan maakt ze een fout. Ze belt per ongeluk naar Dracula in plaats van een kostuumwinkel, en die stuurt op zijn beurt een heks op het gezin af. Hij wil Emma namelijk als zijn nieuwe bruid, en is daarvoor bereid om haar hele gezin te betoveren.

De film loopt over van de boodschappen. Spanningen lopen, net als in andere gezinnen, soms hoog op bij de Wishbones, maar door samen te werken en met een portie liefde kunnen ze alles overwinnen. Pubergedrag, de wens om eigen keuzes te maken, prille relaties… de film heeft er heel wat over te vertellen.

Andere kijktips

Naast deze vermakelijke film die we jou en je kroost tijdens de herfstvakantie alleen maar kunnen aanraden, zijn er ook een pak andere kijktips te vinden in de VOD-catalogus van Proximus. In Halloweenthema zijn er ‘Hotel Transylvania’ 1 en 2, ‘Scooby-Doo Meets Courage the Cowardly Dog’, ‘Beetlejuice’, ‘Ghostbusters’, ‘Casper’, ‘Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events’, ‘Monsters vs. Aliens’, ‘Scoob!’, ‘The Witches’, ‘Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit’, ‘E.T. the Extra-Terrestrial’ en ‘Corpse Bride’.

Wie niet zozeer houdt van monsters, kan dan weer genieten van familiefilms als ‘The Smurfs’, ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ (vanaf 27 oktober), ‘Peter Rabbit’ 1 en 2, ‘Belle en het Beest’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

‘Monster Family’ en de andere herfstige familiefilms zijn vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top