Dina Tersago en Andy Peelman zoeken de waarheid achter ‘Ze Zeggen Dat’

Vanaf donderdag 14 oktober kan je bij VTM kijken naar splinternieuwe afleveringen van ‘Ze Zeggen Dat’. Daarin zoeken Dina Tersago en Andy Peelman elke week om 20u35 uit welke urban legends je nu mag geloven of niet.

Worden we steeds preutser? Is hypnose quatsch? En spreek je beter Frans als je tipsy bent? In het tweede seizoen van 'Ze Zeggen Dat' halen Dina en Andy opnieuw alles uit te kast om te achterhalen welke beweringen, levenswijsheden en urban legends je nu echt mag geloven. Ze gaan zelf op onderzoek uit, spreken met tal van boeiende sprekers en specialisten en doen ook beroep op ‘de gemiddelde Vlaming’. Die worden dit keer vertegenwoordigd door de inwoners van de meest voorkomende straatnaam in Vlaanderen: De Kerkstraat

Ivette en Lisette

In het nieuwe seizoen is er ook een glansrol weggelegd voor Ivette en Lisette, de moeders van de presentatoren. Samen testen ze beweringen die mama’s van bekende Vlamingen al eens durven poneren. Zo beweert de mama van Birgit Van Mol dat een kusje de pijn verzacht, zegt de mama van Gio Kemper dat een moeder doorheeft wanneer haar kind liegt en is de mama van Ann Van Elsen ervan overtuigd dat je verkouden wordt als je met nat haar naar buiten gaat. Wat je nu al dan niet mag geloven, kan je weldra bekijken in ‘Ze Zeggen Dat’. 

Bekijk ‘Ze Zeggen Dat' op donderdag 14 oktober om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top