Jack Grealish scoort zijn eerste doelpunt voor Three Lions

Voetbal |

Engeland komt dinsdag weer een stap dichter bij Qatar als het in groep I van de WK-kwalificatie voor 2022 Hongarije verslaat.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De man met het 'Peaky Blinders'-kapsel heeft Pep Guardiola voor zich gewonnen met twee doelpunten en twee assists in 10 wedstrijden in alle competities samen. Grealish is een nieuw wapen voor de Spaanse coach maar ook voor Southgate die nog een jaar te gaan heeft voor het volgende WK.

Engeland-Hongarije is dinsdag 20 oktober vanaf 20u45 uur te zien op Eleven Sports 1, beschikbaar in het Proximus All Sports-pakket

Proximus Pickx biedt een nieuwe ‘interactieve’ modus aan via zijn app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze nieuwe functie kan je de ploegopstellingen ontdekken, wedstrijdstatistieken analyseren of zelfs de geschiedenis van de afgelopen wedstrijden vinden met slechts één klik. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven door het digitale wiel aan de rechterkant van het scherm te gebruiken. Ervaar de prestaties van je favoriete team als nergens anders!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top