‘Family Business', ‘The Forgotten Battle’ en 'You': er is nieuw kijkvoer op Netflix

De herfst is in het land en dan kruip je al eens graag voor de televisie onder een dekentje. Netflix weet precies wat je dan nodig hebt: een heleboel nieuw kijkvoer. Proximus Pickx geeft je een overzicht van de langverwachte nieuwigheden op het streamingplatform.

There’s Someone Inside Your House

Makani Young is van Hawaï naar een rustig stadje in Nebraska verhuisd om bij haar grootmoeder te wonen en daar haar middelbare school af te maken. Maar als het einde van het jaar nadert, worden haar klasgenoten gestalkt door een moordenaar die van plan is hun donkerste geheimen aan de hele stad prijs te geven. Met haar eigen duistere verleden in het achterhoofd moet Makani haar vrienden helpen om de identiteit van de moordenaar achterhalen, voordat ze zelf het slachtoffer wordt.

Ben je klaar voor een flinke dosis bloed? In de traditie van slasherfilms uit de jaren '90 zoals 'Scream' en 'Friday the 13th' en tienerfilms zoals 'The Breakfast Club' en 'American Graffiti', moet de nieuwe film van Patrick Brice je van begin tot eind op het puntje van je stoel houden. De hoofdrol wordt gespeeld door Sydney Park, een actrice die ontdekt werd in 'Pretty Little Liars' en 'The Walking Dead'. Naast haar staat Théodore Pellerin, bekend van zijn optreden in 'Family First'.

Ontdek ‘There’s someone inside your House’ vanaf 6 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Family Business – Seizoen 3

Wacht je ongeduldig op het vervolg van de verhalen van de familie Hazan? Netflix is terug met een derde seizoen van deze hilarische Franse serie. De familie was er aan het einde van seizoen 2 erg slecht aan toe en door middel van een trailer heeft Netflix al onthuld dat het er niet veel beter op wordt. In de stijl van een waar misdaadverslag ontdekken we dat de familieleden momenteel op de vlucht zijn. "Drugs, ontvoering en vleeswaren. Maak je klaar voor een exclusieve blik in de onderbuik van het familiebedrijf", zegt een journalist in de reportage.

Ontdek het derde seizoen van ‘Family Business’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

You - Seizoen 3

Hoe kan het ook anders: de succesvolle serie ‘You’ krijgt een derde seizoen. Het tweede seizoen was een groot succes, met 54 miljoen kijkers. In het tweede seizoen verhuisde Joe van New York naar Los Angeles en veranderde zijn naam in Will. Kort daarna verscheen zijn nieuwe muze, Love Quinn. Ondanks het voornemen om zijn moordzuchtige neigingen te onderdrukken, lijken de mensen om hem heen toevallig een voor een te sterven.

Volgens bronnen was het derde seizoen al in ontwikkeling toen het tweede seizoen werd uitgezonden. Penn Badgley, Victoria Pedretti en Saffron Burrows zijn natuurlijk nog steeds aan boord, terwijl Shalita Grant ('NCIS' en 'NCIS: New Orleans') en Travis VanWinkle ('Friday the 13th') nu hun opwachting maken.

Ontdek het derde seizoen van ‘You’ vanaf 15 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Forgotten Battle

Deze oorlogsfilm volgt drie personages: een Duitser, een Brit en een Nederlander. Het verhaal speelt zich af in de herfst van 1944 tegen de achtergrond van een aantal historische acties uit de Slag om de Schelde, waaronder de Slag om de Walcheren Causeway in oktober 1944.

Dit is de eerste film van Netflix in Nederland, en we kunnen stellen dat het streamingplatform alles uit de kast heeft gehaald. Want na Paul Verhoevens 'Zwartboek' is het de duurste film in de Nederlandse filmgeschiedenis. De cast is voornamelijk Nederlands, hoewel de Britse vliegenier wordt gespeeld door Tom Felton, Draco Malfoy in de ‘Harry Potter’-saga.

Ontdek ‘The Forgotten Battle’ vanaf 15 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

Films

Bekijk alles
Top