Mis niets van de topwedstrijden op Super Sunday via Eleven Sports!

Sport | Deze zondag belooft bijzonder spectaculair te worden met een aantal krakers op de Belgische en Europese voetbalvelden. En dankzij jouw All Sports hoef je niets te missen van deze Super Sunday als je afstemt op Eleven Sports 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de eerste grote klepper van deze zondag wordt ons om 16u15 een Clasico geserveerd tussen FC Barcelona en Real Madrid. Deze twee reuzen in het Spaanse voetbal, respectievelijk zevende en tweede in het klassement, lijken momenteel lemen voeten te hebben. Toch doet de Koninklijke het op dit moment beter dan hun Catalaanse rivalen.

Een Clasico en een Italiaanse derby

Toch mag Real voor de komende ontmoeting met Barça niet op zijn lauweren rusten, want de troepen van Ronald Koeman wisten afgelopen weekend Valencia te verslaan. Het is dan ook de vraag of ze kunnen bevestigen tegen Karim Benzema en de zijnen.

Daarnaast zien we om 21 uur het als vierde geplaatste Atlético Madrid van Yannick Carrasco de verrassende koploper Real Sociedad ontvangen. Zal het grote avontuur voor Adnan Januzaj en zijn kompanen doorgaan? Het antwoord volgt vanavond.

Voorts krijgen we nog wat Italiaans voetbal te zien met twee topduels. Aan het begin van de avond (18 uur) gaat Napoli, dat in het begin van het seizoen indruk maakte, proberen hun foutloze reeks voort te zetten tegen AS Roma. Bij een negende succes op rij zouden de Napolitanen nog meer druk kunnen uitoefenen op Inter Milan en Juventus, die elkaar om 20.45 uur ontmoeten in een pittige stadsderby. Juventus, die haar Serie A-start miste, is goed hersteld en zal proberen een vijfde opeenvolgende overwinning te behalen voor de titelverdediger, die onlangs werd verslagen in Lazio.

The Great Old ontvangt Brugge

Tot slot mogen we natuurlijk niet de Jupiler Pro League vergeten... want op onze eigen grasvelden worden ook mooie duels beslecht! Zondagmiddag 13u30 zal Club Brugge, dat afgelopen weekend de comeback van Ruud Vormer zag, afzakken naar de Bosuil om het op te nemen tegen Antwerp. De Great Old, vierde in het klassement, werd afgelopen zaterdag verrast door Zulte Waregem en zal tegen Brugge moeten laten zien dat ze niet op eigen terrein worden geklopt.

Enkele uren later zal Racing Genk zich moeten meten met de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Die laatste zal ongetwijfeld geen medelijden hebben met zijn voormalige werkgever (uit 2009) en kan profiteren van een eventuele overwinning in Limburg om weer in de running te komen voor de Play-offs 1.

Topwedstrijden van Super Sunday op Eleven Pro League en Sports voor zondag 24 oktober:

La Liga

Serie A
Jupiler Pro League
De zenders Eleven Pro League en Eleven Sports maken deel uit van de All Sports-optie van Proximus Pickx. Lees hier meer over het uitgebreide sportaanbod van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top