Sam, Kelly en kroost verkennen Europa in 'Expeditie Gooris'

Twintig jaar nadat de Pfaffs ons land entertainden met hun bekende realityreeks, zijn Sam Gooris, Kelly Pfaff en (intussen volwassen) spruiten Shania en Kenji terug. In ‘Expeditie Gooris’ volgen we deze keer niet het reilen en zeilen in hun woonkamers, maar wel op reis doorheen heel Europa.

Al 22 jaar zijn Sam en Kelly getrouwd. Shania is 21 en Kenji blaast in november 20 kaarsjes uit. Maar tot hun spijt, heeft het gezin samen eigenlijk nog niet zoveel van de wereld gezien. Om dat in te halen, trekken ze samen op roadtrip langs plaatsen in heel Europa die voor hen veel betekenen. Zo is het vertrekpunt in München, waar Kelly haar jeugd doorbracht als dochter van de beste keeper ter wereld. Onderweg halen ze herinneringen op, maar maken ze ook een pak nieuwe herinneringen bij.

De Pfaffs zijn nog steeds dezelfde guitige en gelukkige bende waar de liefde vanaf spat. Ook nu de kinderen mondige twintigers zijn, hangen ze samen als geen enkel ander gezin. Het programma plaatst de familie echter in een nieuwe setting en geeft hen zo ook de kans om eens op een andere, erg authentieke manier op het scherm te komen.

Sinds het stopzetten van ‘De Pfaffs’ in 2012 zat het gezin namelijk niet stil. Sam stortte zich weer helemaal op zijn muzikale carrière en en scoorde enkele feestelijke hits. Hij keerde in 2020 terug naar het scherm als jurylid in het tweede seizoen van ‘The Voice Senior’ op VTM.

Kelly Pfaff zat evenmin stil na het stopzetten van de realityserie. Ze had haar eerste stappen als televisiepresentator al in 2007 gezet met ‘Big Brother’ aan de zijde van Walter Grootaers, en presenteert tegenwoordig het immobiliënprogramma ‘Waar voor je geld. Ze toonde ook haar danstalenten met een tweede plaats in ‘Dancing with the Stars’.

Bekijk ‘Expeditie Gooris’ vanaf 12 oktober op dinsdag om 21u40 op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top