Streamz komt naar Proximus Pickx: Welkom bij onz!

Kids | Het Vlaamse streamingplatform ‘Streamz’ is gearriveerd bij Pickx. In de catalogus vind je een brede waaier aan Vlaamse én internationale series en films. Onbeperkt kijkplezier voor jong en oud gegarandeerd! Voor wie niet weet wat eerst te kijken: we serveren zeven must-streams van dit moment. Ook goed om te weten: nieuwkomers kijken één maand gratis! Hieronder vind je 7 must-sees.

Door MF

Deel dit nieuws

Internationale topseries

Mare of Easttown

Detective Mare Sheehan onderzoekt een moord in het kleine Easttown. Geen makkelijke klus, als je weet dat ze tegelijk probeert te voorkomen dat haar leven in elkaar stort na de zelfdoding van haar zoon. Haar huwelijk overleefde het al niet, maar lukt het haar wel om de toekomst van haar kleinzoon te redden? 7 heerlijke afleveringen met niemand minder dan Kate Winslet en Julianne Nicholson. Kate Winslet kreeg niet voor niets een award voor Outstanding Lead Actress in deze serie. Samengevat: dit is een misdaadserie om duimen en vingers bij af te likken.

The White Lotus

De gasten van The White Lotus staan in hun startblokken om terug naar huis te gaan, als blijkt dat op het Hawaïaanse eiland een dode is gevallen en het levenloze lichaam samen met hen vertrekt. Wie is de ongelukkige, en hoe is het zover kunnen komen? Dit is een tragikomedie van topniveau.

The Undoing

Het leven van een graag gezien koppel in de New Yorkse jetset valt in duigen als de man wordt beschuldigd van moord. Echtgenote Grace raakt verstrikt in een web van leugens en bedrog. Is Jonathan, die juist de levens van kinderen met kanker redt, een moordenaar? Een schitterende serie met veelbelovende cast: Donald Sutherland, Hugh Grant, Nicole Kidman, …

Producties van eigen bodem

F*** You Very, Very Much

An gooit na een uit de hand gelopen nacht haar leven overhoop: ze dumpt haar lief en neemt ontslag. Daarna volgt een tijd waarin ze rekent op de logeerbedden van haar twee boezemvriendinnen, die zo hun eigen struggles hebben. Flo is een actrice die last heeft van plankenkoorts, terwijl Violet haar relatie, affaire, carrière en drankprobleem in stand probeert te houden. Een leuke serie met Frances Lefebure en Jonas Geirnaert.

Storm Lara

Op een stormachtige avond krijgt radiopresentatrice Lara de mysterieuze Suzy aan de lijn. De jonge vrouw vertelt dat ze op een brug staat, klaar om na een pijnlijke relatiebreuk een einde te maken aan haar ‘f*ucking nutteloze leven’. Het gesprek dat volgt, haalt het hele bestaan van Lara overhoop. Een Vlaams psychologisch kat- en muisspel met de wondermooie en getalenteerde Ella Leyers.

Déjà Vu

Radiopresentatrice Florence Fierens scheert hoge toppen in Vlaanderen, maar thuis is het een heel ander verhaal: haar dochter Lou beroofde zich van het leven. Nog voor Flo van de eerste shock is bekomen, krijgt ze de kans om het verleden opnieuw te beleven. Vlaamse fictie van de bovenste plank met onder andere Koen De Graeve en Natali Broods.

Mocro Maffia

Romano en zijn mannen runnen al jaren een goed draaiende cocaïnehandel in Amsterdam, tot ‘de Paus’ na een discussie zijn eigen handel op poten zet. Het begin van een vete in de onderwereld. Een bikkelhard verhaal, met een genadeloze realiteit van regisseurs Bobby Boermans en Victor D. Ponten. 

Je kijkt Streamz waar en wanneer je maar wil. Op je smartphone, tablet, computer, smart tv of rechtstreeks via je Proximus Android TV box. Eén account geeft toegang tot vier streams tegelijkertijd!

Streamz is vanaf vandaag beschikbaar bij Proximus. Om dit te vieren, geven wij Proximus-klanten één maand gratis toegang tot het streamingplatform met de promocode PROXIMUS1M. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Ben je een echte filmliefhebber? Dan kun je ook opteren voor Streamz+ voor 19,95 euro per maand. Het filmaanbod wordt dan grondig opgekrikt met zowel Vlaamse als internationale topproducties én de allerbeste animatiefilms.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top