Tiende seizoen van anthologiereeks ‘American Horror Story’ komt naar Disney+

De geprezen anthologieserie ‘American Horror Story’ is terug voor een tiende seizoen. Al sinds 2011 geven televisiemakers Ryan Murphy en Brad Falchuk met de serie een nieuwe betekenis aan het begrip horror. Het nieuwe seizoen is vanaf 20 oktober te streamen op Disney+!

American Horror Story: Double Feature’ is het tiende deel van de bekroonde serie gemaakt door Ryan Murphy en Brad Falchuk. Sinds 2011 hebben de makers Murphy en Falchuk het horrorgenre opnieuw gedefinieerd. Door middel van een griezelig gesticht, een heksenkring, een reizende freakshow, een spookhotel en de Apocalyps zelf, heeft deze serie van FX miljoenen shocks, schrikmomenten en schreeuwen gegenereerd en zijn trouwe fans geïnspireerd om te raden welke verschrikkingen het volgende hoofdstuk zal brengen. 'American Horror Story' wordt geproduceerd door Twentieth Television.

In ’American Horror Story: Double Feature’ verhuizen een worstelende auteur, zijn zwangere vrouw en hun dochter in de winter naar een afgelegen kustdorp. Net als ze zich thuis beginnen te voelen, maken de bewoners hun ware aard bekend.

Ontdek ‘American Horror Story: Double Feature’ vanaf 20 oktober op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

Series

Bekijk alles
Top