Deze nieuwe Ketnet-series moet je zeker gezien hebben

Van zodra de laatste schoolbel heeft gerinkeld, reppen de kinderen zich naar huis. De boekentassen worden aan de kant gegooid waarna het tv-bakje ter hand wordt genomen. Wat willen ze bekijken? Deze gloednieuwe Ketnet-series, natuurlijk!

3Hz

De jonge Felix heeft een speciale walkman in zijn bezit waarmee hij naar het momenten uit het verleden kan luisteren. Hij wil de walkman inzetten om onderzoek te voeren naar het overlijden van zijn moeder en stoot tijdens zijn queeste op een groot milieuschandaal dat zijn dorp bedreigt. Felix wil deze zaak tot op de bodem uitzoeken en vraagt zich af of de dood van zijn moeder iets te maken heeft met het pas ontdekte milieuschandaal.

Bekijk ‘3hz’ elke woensdag om 18u40 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Gamekeepers

In Gamekeepers volgen we de avonturen van Sari en Mats. Deze twee vrienden leven samen met andere medeleerlingen in studentenhuis het Villa Forêt waar ze grappen maken, grollen uithalen en studeren voor school. Sari en Mats hebben echter nog een bijkomende geheime verantwoordelijkheid: het computerspel Game Quest winnen dat in het huis verborgen zit. Als ze dat niet elke keer doen, dreigt het kwaadaardige spelfiguur Cordelia uit het spel los te breken en alle onheil op de mensenwereld los te laten. 

Heb je na Gamekeepers de smaak te pakken gekregen? Kijk dan snel naar ‘The Hunger Games’. In deze film neemt Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) het op tegen de kwaadaardige President Snow nadat ze voor een tweede keer de Hunger Games overleefde. We weten niet zeker of de makers van Game Quest zich hebben laten inspireren door 'The Hunger Games', maar we dezelfde ingrediënten komen in beide producties terug: spanning, een spel winnen en het kwade proberen te overmeesteren!

Bekijk ‘Gamekeepers’ elke woensdag op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

'The Hunger Games: Mockingjay, Part 1’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

LikeMe#

De zomer loopt op z’n einde en dat wil zeggen dat het nieuwe schooljaar eraan komt voor de vrienden uit LikeMe#. Vince en Caro beleefden samen een zalige tijd, maar Caro heeft nu even tijd  voor zichzelf nodig. Ze wil bovendien koste wat kost nieuwe avonturen beleven en daar moet veel voor wijken... Yemi’s schooljaar begint niet goed. De jongeman wordt gepest door Dennis en ziet zijn vriendschap met Maria en Caro verwateren. 

Bekijk ‘LikeMe#’ vanaf januari 2022 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Top