RWDM stuurt Mehdi Terki naar de B-kern

Challenger Pro League | RWDM heeft middenvelder Mehdi Terki met onmiddellijke ingang naar de B-kern gestuurd. De club maakte het nieuws woensdag officieel bekend in een kort communiqué.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"De club heeft beslist om Mehdi Terki met onmiddelijke ingang terug te zetten naar de B-kern, wegens disciplinaire redenen. De club zal het voorlopig bij deze communicatie houden", klinkt het op de officiële website van de Brusselaars.

De 30-jarige Terki begon nochtans als titularis aan het nieuwe seizoen nadat hij ook vorig seizoen één van de sterkhouders was van RWDM. Maar sinds speeldag 5 behoorde de Algerijn plots niet meer tot de wedstrijdselectie van Vincent Euvrard. Officieel werd Terki niet geselecteerd 'om persoonlijke redenen', maar nu blijkt er dus toch meer aan de hand.

Terki kwam in de zomer van 2020 naar het Edmond Machtensstadion nadat hij een mooie carrière had uitgebouwd bij Dender, Constantine (Algerije), Sporting Lokeren en Xanthi (Griekenland).

De club liet ook nog weten dat de administratieve problemen rond Sankhon ook nog altijd niet opgelost zijn. "De bal ligt momenteel in het kamp van de ambassade van Senegal." Sankhon kwam deze zomer over van STVV, maar is nog steeds niet speelgerechtigd.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top