ESL Benelux: eClub Brugge en Project Eversio kwalificeren zich voor de LAN finales

Door Proximus

Deel dit nieuws

De derde speeldag van het ESL Proximus Benelux Championship zit erop en twee teams hebben zich gekwalificeerd voor de LAN finales in Brussel. Het begon allemaal met een match tussen eClub Brugge en Game Fist waarbij eClub Brugge een comfortabele overwinning konden vinden (2-0). Bij LowLandLions tegen Project Eversio hebben de underdogs (Project Eversio) de match met een 2-0 score gewonnen.

eClub Brugge vs. Game Fist

Het beste team in de Benelux neemt het op tegen een team vol met gepensioneerde sterspelers. Op de map pick van Game Fist (Inferno) gaat het vrij goed voor hun, na een 7-8 helft merken we dat eClub Brugge er vandaag wat zwakker uit ziet. Maar na een uitstekende prestatie van Richard ‘ritchiEE’ Mestdagh (27 kills) konden ze de eerste map bemachtigen (16-14).

Bij de map pick van eClub Brugge (Vertigo) was het een heel ander verhaal, na een 13-2 helft van eClub Brugge wisten we al dat een comeback onwaarschijnlijk ging zijn voor Game Fist. eClub Brugge vonden de overwinning met een 16-7 score en kwalificeerde zich zo voor de LAN finales in Brussel.

LowLandLions vs. Project Eversio

Bij de map pick van Project Eversio (Vertigo) konden we meteen al zien dat er iets mis was bij de LowLandLions. Strategisch was er in principe niets mis, maar de meeste kills kwamen er gewoon niet. Project Eversio namen de overwinning met een 16-4 score.

Nu kwam de map pick van de LowLandLions. Het is Overpass, een van de beste maps van het team. Helaas ging het hier niet veel beter voor hun, Project Eversio domineerde de leeuwen met een 16-4 score. De underdogs kwalificeren zich voor de LAN-finales in Brussel!

Volgende week is het tijd voor de eliminatie matches! Twee teams worden geëlimineerd tijdens de vierde week van het ESL Proximus Benelux Championship. Afspraak op maandag 04/10 bij Pickx Esports om 18:00u!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top