Justin Bieber komt met uitzonderlijke documentaire op Amazon Prime

Justin Bieber is te zien in de nieuwe documentaire ‘Our World’ van Amazon Prime. In deze documentaire wordt de focus gelegd op zijn terugkeer naar het podium in 2021 en dat na drie jaar afwezigheid. De fans van de populaire zanger kunnen alvast niet wachten op het verhaal.

Na een eerste documentaire ‘Seasons’, verdeeld over 10 korte afleveringen op YouTube, keert Justin Bieber terug met ‘Our World’. De nieuwe documentaire wordt op vrijdag 8 oktober uitgezonden op Amazon Prime. De fans zullen er zijn huwelijk met Hailey Baldwin-Bieber ontdekken en de creatie van zijn album ‘Changes’. Na drie jaar niet te hebben opgetreden, keert hij in 2021 weer terug op het podium en dat op het dak van het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. Het is een ongelooflijk concert, dat het publiek zal kunnen zien via deze nieuwe documentaire die werd geregisseerd door Michael D. Ratner. Dat is ook de man achter de videoclip van het bekende nummer ‘Intentions’ van de zanger.

Bieber nam een sabbatperiode en dan was er ook nog de coronapandemie die voor onzekere tijden zorgde bij artiesten. Zijn wederoptreden was een moment van puur geluk voor Justin Bieber nadat hij een moeilijke periode kende met een depressie. Dat de documentaire wordt uitgebracht, is geen toeval. Bieber wil na zijn lange afwezigheid terug een band opbouwen met zijn fans en in 2022 staat zijn wereldtournee op het programma. De artiest wil via deze documentaire een voorproefje geven van wat hij in petto heeft voor zijn aanhang. Bieber is nog altijd enorm populair en met 83,3 miljoen luisteraars per maand is hij op Spotify de nummer één artiest. Mede dankzij zijn recente hit ‘Stay’ met The Kid LAROI. De videoclip werd al ruim 294 miljoen keer bekeken op YouTube.

Bekijk de documentaire 'Our World' van Justin Bieber nu op Amazon Prime. Het aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.

Je kan ook zijn vorige documentaire 'This is my World' bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Films

Bekijk alles
Top