Leicester City blijft in hetzelfde bedje ziek: het verspeelde zondag op de zevende speeldag van de Premier League een vrijwel zekere zege op bezoek bij Crystal Palace (2-2), meteen de vierde opeenvolgende competitiewedstrijd zonder overwinning. Het blijft voorlopig dertiende in de stand, met een punt meer dan zijn Londense tegenstander.
Zowel Timothy Castagne als Youri Tielemans startten in de basis bij de Foxes, Christian Benteke begon dan weer op de bank bij Palace en betrad pas vijf minuten voor tijd het speelveld. Halfweg leek Leicester gewonnen spel te hebben na goals van Kelechi Iheanacho (31') en Jamie Vardy (37'). De inbreng van Michael Olise voor Jordan Ayew in minuut 53 wierp zijn vruchten af bij de Eagles, aangezien de Fransman voor de aansluiting zorgde op het uur. Dik tien minuten later bleek de volgende wissel van Patrick Vieira nog meer van goudwaarde: Jeffrey Schlupp (72') stond amper een minuut tussen de lijnen alvorens voor de gelijkmaker te tekenen.
Tegelijkertijd gingen met Tottenham-Aston Villa (2-1) en West Ham-Brentford (1-2) twee andere Premier League-affiches door.