Vijf nieuwe kanshebbers in 'K2 zoekt K3'

De vierde auditie van ‘K2 zoekt K3 schudde het hele programma door elkaar. Niet alleen lag het niveau bijzonder hoog en vielen vijf kandidaten uit de begeerde Golden Seats, maar ook zorgden Hanne en Marthe op het einde voor een heuse verrassing. Dit zijn de geslaagde kandidaten van de vierde en voorlaatste auditieshow.

Jemaima – Waar zijn die engeltjes

Jemaima (24) zette met de eerste auditie van de aflevering meteen de toon, want de kwaliteit van de audities lag weer erg hoog. De Dordrechtse met roots in Curaçao wist een soort pit in haar auditie te brengen die de juryleden naar eigen zeggen nog niet veel gezien hadden.Ze bracht vol overtuiging het nummer ‘Waar zijn die engeltjes’. Aan haar kopstem moest ze nog wat werken, maar zoals Samantha zei: “Die heb je bij K3 toch niet zo veel nodig. Laat die anderen maar hoog zingen.” Jemaima belandde in de tiende Golden Seat, waarmee haar plekje in de volgende ronde nog wat aan een zijden draadje hing.

Anne – Mooier dan je denkt

In hun box zeggen Hanne en Marthe dat ze op het eerste gezicht niet zo’n fan zijn van de stemkleur van Anne (21) uit Vlaardingen. Dat kon echter ook aan het lied liggen, want ‘Mooier dan je denkt’ is niet het meest energieke lied van K3. Maar daar dachten de juryleden anders over. Gordon noemde het nog wat saai, maar toen hij haar stem hoorde, raakte hij wel overtuigd. Met 390 sterren belandde ze in een Golden Seat, maar knikkerde ze ook de pas toegekomen Jemaima er weer uit.

Diede – Lollypopland

De vrolijke Diede (20) uit Someren kreeg met haar versie van ‘Lollypopland’ hele jury op de voeten, niet alleen voor een dansje, maar ook voor een staande ovatie. Het plaatje klopte helemaal, daar was iedereen over akkoord. Natalia vond de zang foutloos, alsof het makkelijk was, maar misschien toch nog net wat te braaf. Toch is de jury akkoord: zij is een van de sterkste kandidaten tot nu toe. En dat levert haar een pak sterren én de eerste Golden Seat op.

Megane – Oya lele

Megane (19) uit Sint-Genesius-Rode heeft een vrij uniek stemgeluid en dus hadden Natalia en Samantha toch enkele tellen nodig om overtuigd te raken. Gordon en Ingeborg waren dan weer meteen overtuigd van haar uitstraling. Met het enorm dansbare ‘Oya lele’ kreeg ze Gordon zelfs uit zijn stoel. Ook het publiek vond dat ze een plekje in een Golden Seat verdiende. Daarmee zong ze wel Anne naar huis, die nog maar net in de begeerde stoel mocht plaatsnemen.

Manou – Kusjessoldaten

Manou (21) uit Beilen stond erg energiek op het podium. Dat leverde zeker nadat beide juryboxen hadden afgedrukt enkele uitschuivertjes in de stem op bij de hoogste noten van ‘Kusjessoldaten’, maar dat maakte haar enthousiasme meer dan goed. Haar performance was aanstekelijk en de klik met het publiek was er meteen. De publieksjury vond haar goed genoeg voor de zevende Golden Seat.

Aan het einde van de aflevering hebben Hanne en Marthe uiteraard nog de mogelijkheid om enkele afvallers te redden, en van die mogelijkheid maakten ze deze week zelfs twee keer gebruik! “Juf” Elise is al langer iemand waar ze een erg goed gevoel bij hadden, dus zij mag rechtstreeks naar de liveshows. En ook Jemaima, die niet lang op een Golden Seat mocht zitten, maakte zo’n goede indruk dat Hanne en Marthe haar niet konden laten gaan. “Zo’n pit hebben we nodig bij K3”, zeiden ze.

Films

Bekijk alles
Top