Overleef de kletsnatte week met deze tv-tips

Films |

Volgens de weerberichten gaan we kletsnatte dagen tegemoet. Hierdoor zijn we aangewezen om binnen te blijven en onze avonden gezellig voor de buis door te brengen. Gelukkig hebben de Vlaamse tv zenders wederom alles uit de kast gehaald en hoeven we niet te treuren.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘Sleeping with the Enemy’ (1991)

Laura (Julia Roberts) en Martin Burney (Patrick Burney) zijn al vier jaar gelukkig getrouwd. Zo lijkt het tenminste, want achter de schermen houdt Martin er gewelddadige streken op na waardoor Laura het zowel fysiek als mentaal lastig krijgt. Laura bedenkt een plan om te ontsnappen uit het huwelijk en vermoedt dat er niets anders opzit dan haar eigen dood in scène te zetten. Dat doet ze, waarop ze uit het leven van Martin verdwijnt. Die komt haar na een tijd echter terug op het spoor...

Bekijk 'Sleeping with the Enemy' vanavond om 23u25 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Scheire en de Schepping

Lieven Scheire en zijn vier panelleden duiken voor de vierde keer dit seizoen de wondere wereld van de wetenschap in. Daarin komen cavia’s, ruimtemoslims en de Zweedse bioloog Magnus Wahlberg aan bod. Die laatste vermeed in de jaren negentig een militaire escalatie tussen Zweden en Rusland op een wel heel bijzondere manier…

Bekijk 'Scheire en de Schepping' dinsdag 5 oktober om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Let's talk about sex

Fotografe Lieve Blancquaert reist voor deze docureeks de wereld af om na te gaan hoe verschillende culturen omgaan met seksualiteit. Die zoektocht leidt haar deze week tot in IJsland, een eiland waar men voor een groot stuk afgezonderd leeft van de rest van de wereld. Dat heeft zijn invloed op de seksualiteitsbeleving bij de IJslanders. Zo spelen de traditionele genderrollen zoals wij die kennen minder een rol en hierdoor hebben zowel mannen als vrouwen heel wat andere vrijheden verworven.

Bekijk 'Let's talk about sex' woensdag 6 oktober om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

UEFA Nations League: België - Frankrijk

In de halve finale van de Nations League neemt België het op tegen wereldkampioen Frankrijk. De Rode Duivels zakken hiervoor af naar het Allianz Stadion in Turijn en zullen alles op alles moeten zetten om Les Bleus het hoofd te bieden. Als de Belgen doorstoten, spelen ze de finale van de Nations League op 10 oktober in het legendarische San Siro.

Volg 'België - Frankrijk' donderdag 7 oktober om 20u25 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

‘Get Shorty’ (1995)

Chili Palmer (John Travolta) is een loopjongen voor de Amerikaanse maffia in Miami. Op een dag wordt hij naar Los Angeles gestuurd om de schulden te innen van Harry Zimm (Gene Hackman), een plaatselijke regisseur die zijn volgende grote succes aan het afwachten is. Aangekomen in Hollywood, merkt Palmer dat de filmindustrie heel wat trekjes vertoont van de maffiawereld. Hij besluit om zijn diensten aan te bieden aan Zimm en die ziet in de samenwerking een unieke kans.

Bekijk ‘Get Shorty’ vrijdag 8 oktober om 20u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top