De eerste grote kanshebbers voor 'Belgium's Got Talent'

Films | De audities voor talentenjacht 'Belgium's Got Talent' zijn nog volop bezig, en dus kunnen er nog heel wat straffe kanshebbers de kop opsteken. Uit de vorige audities kwamen er wel al enkele straffe acts naar voor. Dit zijn volgens Proximus Pickx de eerste grote kanshebbers om de hoofdprijs te winnen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Flying Bompa’s
 
Deze absurde act met vier ouderen is niet wat het lijkt. Dat de twee senioren in de betonmixers maskers dragen, dat had hopelijk iedereen vrij snel gezien. Blijkbaar zitten achter de maskers de grapjassen Sid van Oerle (Kobe uit ‘Thuis’) en Pieter Verelst (‘De Bunker’). De jury wist in elk geval niet goed waarnaar ze zitten te kijken en net daarom werkt de act zo goed.



Guinelli
 
Illusionist Guinelli voerde niet enkel een spectaculaire truc op in zijn auditie, hij bracht ook een pakkend eerbetoon aan een van zijn beste vrienden, Kurt Katana. Die nam zelf ooit eens deel aan het programma, maar kwam in 2019 met zijn vriendin om het leven tijdens een diepzeeduik in de Noordzee. Voor het zoontje van de overleden collega, die in de coulissen stond te kijken, was het een emotionele rollercoaster, en voor veel kijkers thuis ongetwijfeld ook. Dit was een auditie die kon tellen.



Made2Move
 
Dansacts werken altijd goed in ‘Belgium’s Got Talent’, en als we zien hoe de dansers van Made2Move uit Wetteren het dak eraf lieten gaan dan weten we dat ze grote kanshebbers zijn. Met een mooie mix van jonge en oudere dansers was iedereen onder de indruk. In de woorden van An Lemmens: “Veel meer van dit op het podium!”



Bekijk ‘Belgium's Got Talent’ op vrijdag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top