VTM brengt met 'Spectre' een eresaluut aan de James Bond van Daniel Craig

Films | Mocht je de afgelopen dagen onder een steen geleefd hebben, hebben we een nieuwsflash voor jou: Daniel Craig zwaait met 'No Time To Die' af als James Bond. Het werd een emotioneel afscheid van de Britse klasse-acteur, die een speech gaf op de laatste draaidag van de 25ste Bond-film. Fans en crew hielden het niet droog bij zijn afscheidsrede. VTM eert Craig vanavond met 'Spectre', de 24ste film uit de reeks met de wereldberoemde spion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Twee jaar nadat de film ingeblikt werd, verscheen ‘No Time To Die’ enkele dagen geleden eindelijk op het witte doek. Het wordt het officiële adieu van Daniel Craig als James Bond. Uiteraard kon de Britse acteur dat niet zomaar laten passeren: de man had een emotionele afscheidsspeech voorbereid.
 
"Heel veel mensen hebben met mij gewerkt aan de vijf films en ik weet dat er veel gezegd is geweest over wat ik denk over die films, maar ik heb genoten van iedere seconde", vat Craig zijn speech aan. "En ik hield vooral van deze film, want ik kreeg iedere dag de kans om met jullie samen te werken en dat is een geweldig grote eer geweest", besluit hij zichtbaar geëmotioneerd.
 

Opvolger wordt geen vrouw

Craig staat bij critici steevast te boek als één van de beste vertolkers van de legendarische geheim agent 007. De acteur combineert klasse, stijl en elegantie met finesse, een streepje humor, stoere mannelijkheid en hoffelijkheid. Proximus Pickx bracht een eerbetoon aan de James Bond-saga, met een selectie van de beste Bond-films in de VOD-catalogus.

Daniel Craig heeft James Bond een nieuw gezicht gegeven dankzij de gigantische successen van de vijf films waarin hij de iconische rol van 007 vertolkte: ‘Casino Royale’, ‘Quantum of Solace’, ‘Skyfall’, ‘Spectre’ en ‘No Time To Die’. 'Skyfall' wordt algemeen gezien als de beste Bond-film met Craig.

Het is nog niet geweten wie de opvolger van Craig wordt als James Bond. ‘James Bond’-producente Barbara Broccoli liet wel al verstaan dat het geen vrouw wordt: "James Bond is een mannelijk personage", zei ze. “Ik hoop dat er nog heel veel films met vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen en over vrouwen gemaakt gaan worden. Maar ik denk niet dat we een mannelijk personage moeten laten spelen door een vrouw. Dus ja, ik zie hem als een man."

Bekijk ‘Spectre’ vanavond om 20u35 op VTM, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top