Brussel Brost is terug na een jaar van afwezigheid en samen met het festival zijn ook de studenten helemaal terug om al feestend de avond in te gaan. Op de grote parking van Tour & Taxis zijn drie podia opgesteld en is er zelfs een bar met enkel Brusselse bieren. De studenten komen er enkel in met een Covid Safe Ticket.
Studentenservice en organisator Brik heeft drie podia neergepoot voor Brussel Brost: de Brik Stage, de Stoemp Stage en de Boite. Omstreeks 17u30 begon het volk goed toe te stromen en was er in de Boite ook al een stevig feestje aan de gang. 

De line-up is nog goed gevuld met enkele jonge Brusselse talenten en artiesten, maar ook de StuBru-dj Bibi Seck, Junior Goodfellaz x DJ Vega, Glints, High Hi, The Haunted Youth en Mensch Erger Je Niet, dat al voor de 9de keer op rij op Brussel Brost staat. Het feest duurt nog tot 23 uur.

Al is dansen niet het enige wat ze kunnen doen. Aan de karaokestand werd, misschien symbolisch, de klassieker "Het is een nacht" van Guus Meeuwis al luidkeels gezongen. Wie zijn wilde haren kwijt wil, kan een "broske" laten scheren of een Brussel Borst-gebakje kopen ten voordele van Think Pink.

De studenten kunnen op Brussel Brost alle remmen loslaten op vertoon van een Covid Safe Ticket. Wie niet volledig gevaccineerd is, kan ter plekke een sneltest laten afnemen. Omstreeks 17u30 waren er een 60-tal testen afgenomen. Er waren ook al 15 personen die aan de aanwezige vaccinatiebus een Johnson & Johnson-vaccin kregen.